Καρώ Σημαία

Μπαίνει χειρουργείο ο Κουαρταραρό!

Μπαίνει χειρουργείο ο Κουαρταραρό!

Ο Φάμπιο Κουαρταραρό τελικά δεν θα γλιτώσει το νυστέρι, καθώς  θα μπει στο χειρουργείο μετά το Grand Prix της Βαλένθια για επέμβαση στο σπασμένο του δάχτυλο.

Κατά τη διάρκεια του Grand Prix της Μαλαισίας πριν από μερικές ημέρες για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP, ο Φάμπιο Κουαρταραρό τραυματίστηκε στο μεσαίο δάχτυλο του αριστερού του χεριού, πέφτοντας στην τέταρτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών. Ο Γάλλος αναβάτης μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο όπου διαπιστώθηκε ότι είχε κάταγμα.

Παρόλα αυτά, ο Κουαρταραρό «έσφιξε» τα δόντια και αγωνίστηκε κανονικά στην πίστα της Sepang, αποδίδοντας μάλιστα εξαιρετικά καθώς τερμάτισε στην 3η θέση. Φυσικά, μετά τον αγώνα τοποθέτησε το χέρι του μέσα σε μια σακούλα με πάγο προκειμένου να ανακουφιστεί από τον πόνο και όπως όλα δείχνουν δεν θα αποφύγει την επέμβαση.

Μετά το τέλος του Grand Prix της Βαλένθια ο Γάλλος αναβάτης της Yamaha θα προχωρήσει σε χειρουργική επέμβαση στο δάχτυλο προκειμένου να διορθώσει τη ζημιά και να επανέλθει σε τέλεια φυσική κατάσταση για το 2023.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0