Καρώ Σημαία

Συμφώνησε με Sauber η Audi και μπαίνει στον κόσμο της Formula 1

Συμφώνησε με Sauber η Audi και μπαίνει στον κόσμο της Formula 1
Η γερμανική βιομηχανία αυτοκινήτων Audi μπαίνει στον κόσμο της Formula 1, μετά τη συμφωνία της για την αγορά μετοχών της Sauber.

Ήταν αναμενόμενο εδώ και καιρό, πλέον είναι επίσημο! Η Audi το 2026 θα λάβει μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 για πρώτη φορά στην ιστορία της, όταν και θα αλλάξουν οι κανονισμοί και θα εισαχθούν οι νέες μονάδες ισχύος. Αυτό φυσικά θα συμβεί σε συνεργασία με τη Sauber, καθώς η Audi, η οποία ανήκει στον μεγάλο επιχειρηματικό όμιλο της Volkswagen, ανακοίνωσε πως οι δύο πλευρές συμφώνησαν για την εξαγορά της πρώτης.

«Είμαστε χαρούμενοι που αποκτήσαμε έναν τόσο έμπειρο και ικανό συνεργάτη για το φιλόδοξο έργο μας στη F1. Γνωρίζουμε ήδη τον όμιλο Sauber με τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του και την έμπειρη ομάδα από προηγούμενες συνεργασίες του και είμαστε πεπεισμένοι ότι μαζί θα σχηματίσουμε μια ισχυρή ομάδα», δήλωσε ο Όλιβερ Χόφμαν, εκπρόσωπος του διοικητικού συμβουλίου της Audi.

«Η Audi είναι ο καλύτερος συνεργάτης για τον όμιλο Sauber», δήλωσε Φιν Ράουσινγκ δήλωσε ο πρόεδρος της Sauber Holding από την πλευρά του και συμπλήρωσε: «Είναι σαφές ότι και οι δύο εταιρείες μοιράζονται τις ίδιες αξίες και όραμα. Ανυπομονούμε να επιτύχουμε τους κοινούς μας στόχους με μια ισχυρή και επιτυχημένη συνεργασία».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0