Καρώ Σημαία

Ρόσμπεργκ: «Η Red Bull τελικά αγόρασε σάντουιτς ή εξέλιξε το μονοθέσιό της;»

Ρόσμπεργκ: «Η Red Bull τελικά αγόρασε σάντουιτς ή εξέλιξε το μονοθέσιό της;»
O πρώην πρωταθλητής, Νίκο Ρόσμπεργκ, έκανε δηλώσεις σχετικά με το θέμα που ταλανίζει τον κόσμο της Formula 1 αυτή την περίοδο και δεν είναι άλλο από την παραβίαση του Budget Cap από τη Red Bull Racing.
Δηλώσεις σχετικά με το θέμα που απασχολεί αυτό τον καιρό τον κόσμο της Formula 1, την παραβίαση δηλαδή του Budget Cap από τη Red Bull Racing την περσινή χρονιά, έκανε ο πρών πρωταθλητής Νίκο Ρόσμπεργκ. Ο Γερμανός, μετά τον αγώνα στο Τέξας, μίλησε εκφράζοντας τη γνώμη του για το θέμα λέγοντας ότι FIA και F1 θα βγουν χαμένες από όλη αυτή την κατάσταση.

«Είναι πολύ δύσκολο να απαντήσω ποια θα ήταν η σωστή ποινή γιατί δεν έχουμε όλες τις πληροφορίες, δεν έχουμε τις λεπτομέρειες για το πώς παραβιάστηκαν οι κανονισμοί και αυτό είναι πολύ σχετικό. Τι έγινε με τα επιπλέον χρήματα που χρησιμοποιήθηκαν; Τα έδωσαν για να αγοράσουν σάντουιτς ή να εξελίξουν το μονοθέσιό τους με μία επιπλέον αναβάθμιση; Είναι δύσκολο να το κρίνουμε από τη θέση μας και όλα αυτά πρέπει να τα λάβουμε υπόψη, πιστεύω.

Για την FIA είναι μία διπλά χαμένη κατάσταση, διότι αν πάρουν πίσω βαθμούς από το προηγούμενο πρωτάθλημα, στη χειρότερη από τον Μαξ, αυτό θα είναι κακό για όλους. Αν είχαν κάνει μία σοβαρή παραβίαση του ορίου δαπανών, ένα μεγάλο ποσό που τους έδωσε πλεονέκτημα στην απόδοση, και η FIA δεν τους τιμωρήσει σοβαρά, τότε πάλι αυτό είναι κακό για όλους. Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση και ελπίζω η FIA να βρει τη χρυσή τομή. Πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει»
, είπε ο Ρόσμπεργκ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0