Καρώ Σημαία

Λεκλέρ: «Νιώθω πως ο κόσμος μιλάει περισσότερο για τα λάθη μου απ’ όσο πρέπει»

Λεκλέρ: «Νιώθω πως ο κόσμος μιλάει περισσότερο για τα λάθη μου απ’ όσο πρέπει»

Λίγες μέρες πριν το Grand Prix του Όστιν (23/10), ο πιλότος της Ferrari, Σαρλ Λεκλέρ, μίλησε για την πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα της Formula 1 αλλά και για το... παράπονό του από τον κόσμο που στέκεται στα λάθη του. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σαρλ Λεκλέρ

«Δεν πιστεύω πως όταν έκανα λάθη, έπρεπε να επανορθώσω γι’ αυτά. Είχα κίνητρο να τα πάω καλά στον εντός έδρας αγώνα της Ferrari στην Ίμολα, αλλά και στη Γαλλία, ναι, έκανα λάθη. Όμως θα μπορούσαν να συμβούν οπουδήποτε στη σεζόν.

Για εμένα δεν έχουν έτσι τα πράγματα. Πάντα προσπαθώ να πιέσω στο όριο, συνέχεια. Είχα το μεγάλο λάθος στη Γαλλία κι ένα μικρό στην Ίμολα. Δεν μπορώ να το αλλάξω αυτό. Νιώθω πως ο κόσμος μιλάει περισσότερο για τα λάθη μου απ’ όσο πρέπει.

Προφανώς, η διαφορά στη βαθμολογία είναι τεράστια και είχαμε συνεχόμενους αγώνες που χάναμε βαθμούς. Κάποια στιγμή, για οτιδήποτε κι αν κάναμε ήμασταν στο μικροσκόπιο. Ως ομάδα πρέπει να δουλέψουμε στο να διαχειριζόμαστε τις Κυριακές μας καλύτερα από εδώ και πέρα»
.

Για την πορεία του στη φετινή σεζόν: «Ειλικρινά, είμαι πολύ χαρούμενος με τη φετινή σεζόν. Φυσικά θα μιλάμε πάντα για τα λάθη μου σε Ίμολα και Γαλλία, αλλά μέσα σε 23 αγώνες, πάντα θα υπάρχει κάποιο σημείο όπου θα κάνεις ένα λάθος, ειδικά όταν μάχεσαι στο όριο. Ήμουν άπληστος στη Γαλλία, σε ένα σημείο που δεν έπρεπε. Μπορεί και στην Ίμολα το καλύτερο που μπορούσα να κάνω ήταν να μείνω στη θέση μου. Ως οδηγός, πάντα προσπαθείς να δουλέψεις με τις μικρές λεπτομέρειες, αλλά σε κάθε αγώνα μαθαίνεις και κάτι. Προσπαθείς να είσαι καλύτερος οδηγός. Δεν υπάρχουν πολλά που θα άλλαζα προσωπικά»

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0