Καρώ Σημαία

Formula 1: Η Mercedes δεν θα διστάσει να παραβιάσει το budget cap αν δεν τιμωρηθεί η Red Bull!

Formula 1: Η Mercedes δεν θα διστάσει να παραβιάσει το budget cap αν δεν τιμωρηθεί η Red Bull!
Έτοιμη να προβεί σε μία κίνηση που θα προκαλέσει αίσθηση και αντιτίθεται στους κανονισμούς είναι η Mercedes-AMG, η οποία δηλώνει ότι εφόσον η Red Bull Racing δεν τιμωρηθεί παραδειγματικά για την παραβίαση του ορίου δαπανών, θα παραβιάσει το budget cap. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του επικεφαλής της Mercedes-AMG, Τότο Βολφ, που υποστήριξε πως η ομάδα του είναι έτοιμη να παραβεί κι εκείνη το Budget Cap εφόσον δεν υπάρξει ουσιαστική τιμωρία για τη Red Bull, που το έπραξε στο Grand Prix Σιγκαπούρης:

«Αν η Red Bull ξεπέρασε το όριο κατά δύο εκατομμύρια, θα μπορούσαν να κλείσουν το ζήτημα πληρώνοντας το πενταπλάσιο ποσό στην FIA, δηλαδή 10 εκατομμύρια. Σε κάθε περίπτωση αυτό δεν είναι καθόλου σωστό γιατί θέτεις δεδικασμένο, τιμωρώντας μία ομάδα που έκλεβε, με μόνο ένα πρόστιμο. Στη Mercedes έχουμε ήδη μιλήσει γι’ αυτό και αν υπάρξει αυτή η αποτυχία στην εφαρμογή των κανονισμών, τότε η Mercedes είναι έτοιμη να προγραμματίσει την εισροή επιπλέον χρημάτων στον προϋπολογισμό για να ανακτήσουμε την απόδοση και να επιστρέψουμε στην κορυφή».

Από την πλευρά της, η Scuderia Ferrari έχει ζητήσει επίσης μεγάλη ποινή για τη Red Bull Racing, έχοντας προειδοποιήσει σχετικά την FIA. Η παράβαση της αυστριακής ομάδας, όμως είναι μικρής εμβέλειας σύμφωνα με τη FIA...

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0