Καρώ Σημαία

Χάμιλτον: «Θέλω να μείνω στη Formula 1, αλλά όχι για τον Φερστάπεν»

Χάμιλτον: «Θέλω να μείνω στη Formula 1, αλλά όχι για τον Φερστάπεν»

Ο Λιούις Χάμιλτον τόνισε πως έχει πολλούς λόγους για να παραμείνει για χρόνια στη Formula 1, αλλά ο Μαξ Φερστάπεν, δεν είναι ένας από αυτούς.

Το συμβόλαιο του Λιούις Χάμιλτον με τη Mercedes-AMG λήγει στο τέλος του 2023, αλλά σύμφωνα με τον επικεφαλής της γερμανικής ομάδας, Τότο Βολφ, ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, θέλει να παραμείνει για πέντε χρόνια ακόμα στις πίστες.

Ερωτηθείς από το Channel 4, για το κατά πόσο ισχύει κάτι τέτοιο, κι αν έχει να κάνει με τη φετινή κυριαρχία του Μαξ Φερστάπεν, ο Χάμιλτον φρόντισε να ξεκαθαρίσει την θέση του:

«Λιγότερο απ’ όσο πιστεύετε. Είναι περισσότερο σχετικά με το πού βρίσκομαι γενικά στη ζωή μου. Σπουδαία πράγματα συμβαίνουν εκτός πίστας, έχω μεγάλη ελευθερία ώστε να κάνω πράγματα, χτίζω πολλά εκτός του σπορ και θα χρειαστεί αρκετή δουλειά. Το σπορ χρειάζεται επίσης αρκετή δουλειά και δεν μπορώ να σταματήσω τώρα, διότι έχω μόλις αρχίσει να βοηθάω στην αλλαγή πλεύσης και στη δημιουργία ενός περιβάλλοντος ανοικτού για όλους. Πρέπει να μείνω για να βοηθήσω σε αυτό. Επίσης νιώθω πιο υγιής από ποτέ λόγω της διατροφής και της προετοιμασίας μου, ενώ επίσης λατρεύω τους αγώνες. Αγωνίζομαι από τότε που με θυμάμαι, από τα 5 μου και δεν πρόκειται να σταματήσει αυτό. Αν είμαι στην κατάλληλη φυσική κατάσταση και μπορώ να συγκεντρωθώ στο σπορ, γιατί να σταματήσω; Μπορώ επίσης να κάνω πράγματα που θέλω παράλληλα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0