Καρώ Σημαία

Formula 1: Η… παραδοσιακή πρωτιά της Ferrari στις ελεύθερες δοκιμές

Formula 1: Η… παραδοσιακή πρωτιά της Ferrari στις ελεύθερες δοκιμές
Η Ferrari επικράτησε και στις δύο περιόδους των ελεύθερων δοκιμών του grand prix της Ουγγαρίας και αυτή τη φορά ελπίζει ότι θα ολοκληρώσει… τη δουλειά την Κυριακή. Εντυπωσιακή η απόδοση της McLaren με τον Λάντο Νόρις να κάνει τον δεύτερο χρόνο.

Γράφει ο Κώστας Ψάρρας

Ο… καυτός καιρός στη Βουδαπέστη συντρόφευσε τους πιλότους την πρώτη ημέρα των ελεύθερων δοκιμών αλλά το Σάββατο αναμένεται να έχουμε βροχή που θα αλλάξει τα δεδομένα.

Στην πρώτη περίοδο ο Κάρλος Σάινθ ήταν ο ταχύτερος όλων αφήνοντας πίσω του τον Μαξ Φερστάπεν και στην 3 η θέση του Σαρλ Λεκλέρ. Ο Λάντο Νόρις έδειξε από την πρώτη στιγμή ότι η Ουγγαρία ταιριάζει στη McLaren και κατάφερε να βρεθεί πάνω από τις Mercedes, την ώρα που η αναβαθμισμένη Haas του Κέβιν Μάγκνουσεν δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες.

Τα αποτελέσματα της πρώτης περιόδου

Δεν είχαμε αλλαγή σκηνικού στη 2 η περίοδο αφού και πάλι η Ferrari ήταν η ταχύτερη αλλά αυτή τη φορά ο Λεκλέρ βρέθηκε στην κορυφή των χρόνων. Ο Λάντο Νόρις ήταν ακόμη πιο εντυπωσιακός με τη δεύτερη θέση, αφήνοντας τρίτο τον Κάρλος Σάινθ.

Ο Μαξ Φερστάπεν δεν βρήκε το ρυθμό που ήθελε και έμεινε τέταρτος ενώ το στιγμιότυπο της ημέρας είχε πρωταγωνιστή τον Σέρχιο Πέρεζ. Ο Μεξικανός φτερνίστηκε κατά τη διάρκεια της πρώτης περιόδου και είπε στην ομάδα ότι έχει αλλεργία σε αυτό το μέρος…

Τα αποτελέσματα της δεύτερης περιόδου

Το Σάββατο στις 17.00 θα διεξαχθούν οι κατατακτήριες δοκιμές του 13 ου grand prix της φετινής σεζόν και θα μεταδοθούν από την COSMOTE TV και την ERT.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0