Καρώ Σημαία

Χάμιλτον: «Έχασα τρία κιλά στον αγώνα, δεν λειτουργούσε το σύστημα ενυδάτωσης»

Χάμιλτον: «Έχασα τρία κιλά στον αγώνα, δεν λειτουργούσε το σύστημα ενυδάτωσης»
Παρά τις δυσκολίες κατάφερε να ανέβει στο πόντιουμ ο Χάμιλτον
Με τη δεύτερη θέση στο Πολ Ρικάρ συνδυάστηκε το 300ο Grand Prix της καριέρα του Λούις Χάμιλτον

Ο 37χρονος Βρετανός οδηγός της Mercedes ανέβηκε για 4η συνεχόμενη φορά στο βάθρο και για 5η συνολικά φέτος, ενώ μετά το τέλος του γαλλικού Grand Prix παραδέχτηκε πως είχε πρόβλημα με το σύστημα ενυδάτωσης.

«Πρέπει να πω μπράβο στον κόσμο. Νομίζω είναι το μεγαλύτερο κοινό που είχαμε ποτέ στη Γαλλία. Σας ευχαριστώ.

Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας, δεν λειτουργούσε το σύστημα ενυδάτωσης. Ήταν ένα φοβερό αποτέλεσμα με δεδομένο το πόσο πίσω ήμασταν. Η αξιοπιστία είναι ένας τομέας που η ομάδα μου είναι φοβερή. Πολλά μπράβο σε όλους στα δύο εργοστάσια και εδώ στην πίστα. Δίχως εκείνους δεν θα μπορούσαμε να πάρουμε το αποτέλεσμα. Ο Τζόρτζ (Ράσελ) έκανε επίσης φοβερή δουλειά.

Δεν είδα το βάρος μου, αλλά έχασα πιστεύω τρία κιλά. Είναι πολλά. Ανυπομονώ να πιω κάτι δροσερό. Εύχομαι όλοι από το σπίτι να είχαν μία φοβερή Κυριακή».

Όσον αφορά το τι περιμένει στον επόμενο αγώνα στην Ουγγαρία, ο Χάμιλτον απάντησε: «Στη Βουδαπέστη; Αγαπώ την πίστα, είμαι ενθουσιασμένος για το κοινό που θα έχουμε. Θα είναι δύσκολο να κερδίσουμε τις Ferrari και τις Red Bull αλλά ελπίζω να φέρουμε αναβαθμίσεις στην πίστα αυτή και να είμαστε πιο κοντά τους. Στον αγώνα μπορείτε να δείτε πως είμαστε κοντά και ελπίζω να είμαστε εκεί ακόμα πιο κοντά».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0