Καρώ Σημαία

Μάρκο για Φερστάπεν: «Το οδηγικό στιλ του δεν ταιριάζει στα νέα μονοθέσια»

Μάρκο για Φερστάπεν: «Το οδηγικό στιλ του δεν ταιριάζει στα νέα μονοθέσια»

Ο σύμβουλος της Red Bull Racing αναφέρθηκε στον τρόπο που οδηγεί ο Μαξ Φερστάπεν, αναφέροντας πως πρέπει να κάνει αλλαγές.

Ο Μαξ Φερστάπεν φαίνεται πως δυσκολεύεται αρκετά να κατανοήσει τον νέο τρόπο της οδήγησης.

Η Red Bull Racing το έχει καταλάβει και ο Χέλμουντ Μάρκο αναφέρθηκε στον τρόπο που οδηγεί ο Ολλανδός οδηγός.

Συγκεκριμένα είπε: «Είναι αλήθεια πως ο Πέρεζ είναι πιο κοντά στον Μαξ σε σχέση με το 2021. Η πιο απλή εξήγηση είναι πως η μικρότερη παραγωγή κάθετης δύναμης βολεύει κάποιους οδηγούς περισσότερο από άλλους. Ο Πέρεζ είναι πολύ χαρούμενος με το μονοθέσιό του. Ο Μαξ το βρίσκει αρκετά δύσκολο. Δεν έχει βρει τη σωστή ισορροπία ακόμα και δεν έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη στην RB18. Το επιθετικό του στιλ δεν ταιριάζει απόλυτα με τα νέα μονοθέσια. 

Η ηλικία του δείχνει το πόσο ανυπόμονος είναι. Του είπα έχουμε ακόμα 20 αγώνες, έχει 500 αγώνες ακόμα να πάρει μαζί με τους Αγώνες Sprint και τους ταχύτερους γύρους. Τίποτα δεν έχει χαθεί. Όμως η Ferrari έχει ένα πολύ αξιόπιστο μονοθέσιο και λειτουργεί τέλεια σε όλες τις συνθήκες. Είναι πιο δύσκολο με το δικό μας μονοθέσιο. Έχουμε ακόμα 20 αγώνες, παλιά με τον Φέτελ ήμασταν πίσω 44 βαθμούς αλλά κερδίσαμε. Στους δύο πρώτους αγώνες είχαμε την ίδια απόδοση, αλλά στην Αυστραλία δεν είχαμε ελπίδα απέναντι στον Λεκλέρ. Αυτό έγινε λόγω έντονης φθοράς και κακού στησίματος μονοθεσίου»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0