Καρώ Σημαία

Formula 1: Ο Φερστάπεν νόμιζε ότι οι καπνοί της επίθεσης προέρχονταν από το αυτοκίνητό του!

Formula 1: Ο Φερστάπεν νόμιζε ότι οι καπνοί της επίθεσης προέρχονταν από το αυτοκίνητό του!

Ο Μαξ Φερστάπεν πίστευε ότι το αυτοκίνητό του είχε πάρει φωτιά κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης στη Σαουδική Αραβία - αλλά αυτό που μύριζε στην πραγματικότητα ήταν ο καπνός από μια ύποπτη επίθεση με πυραύλους κοντά στο Jeddah Corniche Circuit.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης προπόνησης ενόψει του Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας της Formula 1, ακούστηκε μια δυνατή έκρηξη στη Τζέντα πριν ξεσπάσει φωτιά σε εγκαταστάσεις της Aramco λίγα μόλις μίλια μακριά. Σε λίγη ώρα, ο πυκνός καπνός μπορούσε να φανεί στον αέρα από όλα τα μέρη της πόλης.

Ο Μαξ Φερστάπεν με το που μύρισε τον καπνό νόμισε ότι επρόκειτο για το αυτοκίνητό του, ρωτώντας φανερά ανήσυχος αν το πρόβλημα μπορεί να ήταν το Red Bull του. Ωστόσο, έλαβε αμέσως τη διαβεβαίωση από τους συναδέλφους του ότι το αυτοκίνητό του δεν ήταν το πρόβλημα και ότι η αιτία της μυρωδιάς της καύσης ήταν από την αποθήκη καυσίμων. 

Οι αντάρτες της Υεμένης ανέλαβαν την ευθύνη για την πρόκληση έκρηξης. Οι Χούτι είχαν ήδη παραδεχτεί ότι ήταν πίσω από μια σειρά προηγούμενων επιθέσεων στη Σαουδική Αραβία.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0