Καρώ Σημαία

Λιούις Χάμιλτον: Ξεκίνησε διαδικασίες για να αλλάξει το όνομά του

Λιούις Χάμιλτον: Ξεκίνησε διαδικασίες για να αλλάξει το όνομά του

Ο Λιούις Χάμιλτον προέβη στην αποκάλυψη ότι σκοπεύει να αλλάξει το όνομά του για να συμπεριλάβει σε αυτό το επώνυμο της μητέρας του, Κάρμεν Λαρμπλεστιέ.

Στο πλαίσιο της έκθεσης Expo στο Ντουμπάι και λίγο πριν το πρώτο Grand Prix της σεζόν, ο πιλότος της Mercedes έκανε γνωστό πως έχει ήδη ξεκινήσει τις νομικές διαδικασίες για να συμπεριλάβει το επώνυμο της μητέρας του στο ονοματεπώνυμό του.

«Είμαι πολύ περήφανος για το όνομα της οικογένειας μου. Μάλλον κανείς από εσάς δε γνωρίζει ότι το επίθετο της μητέρας μου είναι Λαρμπλεστιέ και σκοπεύω να το προσθέσω στο όνομά μου».

Μάλιστα, ο επτάκις Παγκόσμιος Πρωταθλητής της F1 αναρωτήθηκε γιατί μετά τον γάμο, το επίθετο της μητέρας χάνεται. «Δεν πολύ-καταλαβαίνω γιατί όταν οι άνθρωποι παντρεύονται η γυναίκα χάνει το επώνυμό της. Πραγματικά θέλω η μητέρα μου να συνεχίσει να μαζί με το όνομα της οικογενείας, Χάμιλτον».

Ο Άγγλος πιλότος μεγάλωσε με τον πατέρα του και την μητριά του, αλλά έχει αναφερθεί συχνά στους ισχυρούς δεσμούς που υπάρχουν στην οικογένειά του. Παρόλο που ο Λιούις χωρίστηκε από την βιολογική του μητέρα στα 12 χρόνια του, διατηρούσαν πολύ καλές σχέσεις, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που η Κάρμεν έχει παρευρεθεί σε αγώνα του γιού της.

skysports-lewis-hamilton-mum_5706219_1.jpg

Όσο για το πότε θα συμβεί αυτή η προσθήκη στο όνομα του Χάμιλτον, ο ίδιος δεν είχε ξεκάθαρη απάντηση. «Ελπίζω σύντομα. Δεν πιστεύω πως θα ολοκληρωθεί αυτό το Σαββατοκύριακο (σ.σ. 18-20/3), αλλά το δουλεύουμε».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0