Καρώ Σημαία

«Υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Red Bull ο Φερστάπεν και έφτασε στα έσοδα τον Χάμιλτον!»

«Υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Red Bull ο Φερστάπεν και έφτασε στα έσοδα τον Χάμιλτον!»

Δημοσιεύματα θέλουν τον Ολλανδό πιλότο να έχει συμφωνήσει σε συμβόλαιο που «αγγίζει» τα 50 εκατομμύρια, φτάνοντας στα έσοδα τον Λιούις Χάμιλτον.

Ο Μαξ Φερστάπεν φέρεται να υπέγραψε ένα νέο συμβόλαιο με τη Red Bull που τον βάζει στο ίδιο μισθολογικό κλιμάκιο με τον Λιούις Χάμιλτον. Το απόθεμα του 24χρονου δεν υπήρξε ποτέ υψηλότερο από τώρα, αφού εξασφάλισε τον πρώτο τίτλο Formula 1 της καριέρας του τον Δεκέμβριο. Πλέον είναι έτοιμος να αγωνιστεί για την ομάδα του Κρίστιαν Χόρνερ μέχρι τα 30 του, έχοντας δεσμευτεί σε νέους όρους.

Σύμφωνα με την Daily Mail ο Ολλανδός ανανέωσε τη συμφωνία του με την εταιρία, με τα έσοδά του να ανέρχονται πια στα 48.015.200 ευρώ ετησίως, βάζοντάς τον δίπλα στον Χάμιλτον στη μισθολογική κατάταξη του αθλήματος στη διαδικασία. Ισχυρίζεται ότι ο Φερστάπεν επισκέφτηκε πρόσφατα τον παράγοντα της ομάδας στο Μίλτον Κέινς την Τρίτη (1/3) για να σβήσει τα «τελευταία νήματα» της επέκτασης αφού δεσμεύτηκε στους όρους κατά τη διάρκεια των δοκιμών πριν από τη σεζόν στη Βαρκελώνη.

Ο σταρ της Red Bull έχει πλέον συνάψει μια πολυετή συμφωνία πέρα ​​από την υπάρχουσα συμφωνία του, καθιστώντας την μια από τις πιο προσοδοφόρες επεκτάσεις συμβολαίου στην ιστορία της Formula 1. Η ίδια η εταιρία ωστόσο, μέχρι στιγμής, έχει αρνηθεί να επιβεβαιώσει την είδηση.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0