Καρώ Σημαία

Formula 1: Παραμένει ο Χάμιλτον στην Mercedes για το 2022!

Formula 1: Παραμένει ο Χάμιλτον στην Mercedes για το 2022!
Ενόψει της παρουσίασης του μονοθεσίου της Formula 1, η Mercedes αποκάλυψε ότι οι Λιούις Χάμιλτον και Τζορτζ Ράσελ θα καθίσουν στα δύο μονοθέσια για το 2022.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χάμιλτον έχει διετές συμβόλαιο, μέχρι το τέλος του 2023, με την ομάδα του Μπράκλεϊ, ενώ ο νεαρός βρετανός (Ράσελ) θα κάνει το ντεμπούτο του με τα «ασημένια βέλη».

Στην ανακοίνωσή της για την επικείμενη παρουσίαση της νέας Mercedes W13, στις 11:00 το πρωί (ώρα Ελλάδας) της Παρασκευής 18/2, η ομάδα ανέφερε:

«Θα αποκαλύψουμε επίσημα το πρώτο μας αυτοκίνητο για αυτή τη νέα εποχή, τη Mercedes-AMG F1 W13 E Performance, την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου. Το νέο μας αυτοκίνητο θα αποκαλυφθεί μέσω διαδικτυακής παρουσίασης που θα μεταδοθεί 'ζωντανά' σε όλα μας τα κανάλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το σόου θα έχει live streaming από το [κτήριο] Wing του Silverstone, από όπου θα μπορείτε να δείτε για πρώτη φορά τη νέα W13 κατά την παρουσίαση. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να ακούσετε τους οδηγούς μας για το 2022, Λιούις Χάμιλτον και Τζορτζ Ράσελ, και τον διευθυντή και CEO μας Τότο Βολφ».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0