Καρώ Σημαία

Η Red Bull βλέπει τον Γκασλί ως επιλογή για το 2023: «Δεν θα αποκλείσω ποτέ τίποτα»

Η Red Bull βλέπει τον Γκασλί ως επιλογή για το 2023: «Δεν θα αποκλείσω ποτέ τίποτα»
Η πόρτα της Red Bull είναι ακόμη ανοιχτή για τον Πιερ Γκασλί.
Ο Πιερ Γκασλί απογοητεύτηκε όταν είδε την Red Bull Racing να επιλέγει τον Σέρχιο Πέρεζ ως συμπαίκτη του Μαξ Φερστάπεν για το 2022. Ο Γάλλος δεν έκρυψε την απογοήτευσή του και κατέστησε σαφές ότι δεν καταλάβαινε την επιλογή της αυστριακής ομάδας. Η πόρτα όμως της Red Bull για τον Γκασλί δεν έχει κλείσει ακόμα εντελώς.

Από τον επίσημο ιστότοπο της Formula 1, ο Κρίστιαν Χόρνερ ρωτήθηκε αν ο Γκασλί εξακολουθεί να είναι υποψήφιος για να επιστρέψει μια μέρα. «Δεν θα απέκλεια ποτέ τίποτα», δήλωσε ο επικεφαλής της βρετανικής ομάδας. «Οδηγεί σε πολύ καλό επίπεδο. Είναι ακόμα πολύ νέος, κάνει εξαιρετική δουλειά. Για το 2023, έχουμε πολλές επιλογές στη διάθεσή μας, οπότε όταν βρίσκεται στην κατάσταση που είμαστε, αυτό ακριβώς θέλουμε».

Γκασλί δανεικός


Ο Πέρεζ επέκτεινε το συμβόλαιου του για μόλις ένα χρόνο, οπότε ο Γκασλί έχει ακόμα μια ευκαιρία. Επιπλέον ο Χόρνερ παρακολουθεί στενά την απόδοση του μαθητή του. «Ο Πιέρ έκανε μια καταπληκτική δουλειά με την AlphaTauri τις τελευταίες δύο σεζόν και οι φιλοδοξίες τους συνεχίζουν να αυξάνονται, οπότε είναι καλό να διατηρήσει την πρώτη θέση. Παραμένει οδηγός της Red Bull Racing δανεικός στην AlphaTauri».

E_BfanOWEAE1J3u.jpg

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0