eSports & Games

«Δεξιός μπακ με χαρακτηριστικά εξτρέμ»: Έτσι… παρουσιάζει το Football Manager τον Κοστίνια του Ολυμπιακού!

«Δεξιός μπακ με χαρακτηριστικά εξτρέμ»: Έτσι… παρουσιάζει το Football Manager τον Κοστίνια του Ολυμπιακού!
Δεξιός οπισθοφύλακας με χαρακτηριστικά που θα «ζήλευε» κάθε εξτρέμ. Το Football Manager μας δίνει μία πρώτη «γεύση», για τον Κοστίνια, το πρώτο καλοκαιρινό απόκτημά του Ολυμπιακού!

Ο Ολυμπιακός ήδη προετοιμάζει το ρόστερ της νέας σεζόν. Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν την πρώτη τους καλοκαιρινή μεταγραφή, αφού έγινε γνωστό πως απέκτησαν το 70% των δικαιωμάτων του Κοστίνια της Ρίο Άβε.

Το Football Manager, θα αναλάβει να μας κάνει πιο «σοφούς», ρίχνοντας «φως» στα δυνατά χαρακτηριστικά του 22χρονου ποδοσφαιριστή. Άλλωστε, ελάχιστες είναι οι φορές που μας έχει απογοητεύσει το δημοφιλές παιχνίδι!

Ρίχνοντας μια ματιά στην καρτέλα του Κοστίνια, στο FM24, θα παρατηρήσουμε πως είναι ένα ισορροπημένος ποδοσφαιριστής, αφού 28 από τα 36 στατιστικά του Πορτογάλου έχουν βαθμό μεγαλύτερο του «10»!

costinha_getty.jpg

Φυσικά, διαθέτει εξαιρετικά επιθετικά στοιχεία, αφού με «12» στην τρίπλα και «13» στην σέντρα θυμίζει στατιστικά που έχουν οι εξτρέμ!

Ωστόσο, η μεγαλύτερη βαθμολογία του στο δημοφιλές παιχνίδι είναι το «16», που έχει στην ικανότητά του στα τάκλιν, άλλωστε μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για ένα δεξί μπακ.

Επομένως είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς, ότι αναφερόμαστε σε έναν παίκτη που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά και μπορεί να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο στα χέρια του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ!

Δείτε την καρτέλα του Κοστίνια στο Football Manager 2024:

kostinia.png

Διονύσης Καλαϊζής

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0