eSports & Games

«Δίκασε» Μούντρικ το EA FC 24: Βλέπει την... πλάτη των Μάνταλου, Πέρεθ και Ζίβκοβιτς!

«Δίκασε» Μούντρικ το EA FC 24: Βλέπει την... πλάτη των Μάνταλου, Πέρεθ και Ζίβκοβιτς!

Τι κι αν κόστισε 70 εκατ. ευρώ στην Τσέλσι; Το EA FC 24 δεν «βασίζεται» στο... Transfermarkt και το Overall Rating του Μιχαΐλο Μούντρικ, είναι μικρότερο έξι παικτών της ΑΕΚ, τριών του Παναθηναϊκού και δύο του ΠΑΟΚ!

«Μούντρικ... who?» είπε με τον τρόπο του το ΕΑ FC 24. Το golden boy της Ουκρανίας, δεν διάγει και τις καλύτερες ημέρες της καριέρας του στην Τσέλσι. Αναλύσεις ως προς αυτό, δεν χρειάζονται. Το γεγονός πως έχει σκοράρει μετά από εννέα μήνες στους «μπλε» του Λονδίνου, τα λέει όλα! Και παρότι κόστισε ένα... σκασμό λεφτά στην Τσέλσι (70 εκατ. ευρώ) το παιχνίδι-διάδοχος του FIFA, δεν «συγκινήθηκε»!

Συγκεκριμένα, τον βαθμολόγησε με 75 στο Overall Rating, γεγονός που δεν το άφησε και πολύ ικανοποιημένο. Κάτι που κατέστησε σαφές, από την πρώτη στιγμή που είδε την κάρτα του.

«Δεν μου αρέσει, για να είμαι ειλικρινής. Όλα είναι λάθος!» ανέφερε.



Πάντως, όσοι κλήθηκαν να βαθμολογήσουν τους παίκτες του EA FC 24, εκτίμησαν περισσότερο (ως προς τη συνολική βαθμολογία) τον Πέτρο Μάνταλο, τον Τάσο Μπακασέτα, τον Ρούμπεν Πέρεθ και τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Συγκεκριμένα, έξι παίκτες της ΑΕΚ, τρεις του Παναθηναϊκού και δύο του ΠΑΟΚ, ξεπερνούν το Overall Rating του Μιχαΐλο Μούντρικ!

Μαζί με αυτούς, και πέντε Έλληνες που δεν αγωνίζονται στις τρεις ελληνικές ομάδες που συμπεριλαμβάνονται στο EA FC 24 (ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ), αλλά στο εξωτερικό.

Αναλυτικά:

ΑΕΚ

Λιβάι Γκαρσία 77
Ορμπελίν Πινέδα 77
Νόρντιν Άμραμπατ 76
Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς 76
Πέτρος Μάνταλος 76
Στίβεν Τσούμπερ 76

aek_fc.png


Παναθηναϊκός

Αλμπέρτο Μπρινιόλι 76
Ρούμπεν Πέρεθ 76
Γουλίαν Αράο 76

pao_fc.png


ΠΑΟΚ

Αντρίγια Ζίβκοβιτς 76
Μαγκομέντ Οζντόεφ 76

paok_fc.png


Έλληνες

Οδυσσέας Βλαχοδήμος 81 (Νότιγχαμ Φόρεστ)
Κωνσταντίνος Μαυροπάνος 78 (Γούεστ Χαμ)
Βαγγέλης Παυλίδης 78 (Άλκμααρ)
Κώστας Τσιμίκας 77 (Λίβερπουλ)
Τάσος Μπακασέτας 76 (Τράμπζονσπορ)

greek.png

Φάνης Τσοκανάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0