eSports & Games

Xbox: Το «πείραμα»… δούλεψε και έρχονται δύο μοντέλα κονσολών μέχρι το 2028 (video)

Xbox: Το «πείραμα»… δούλεψε και έρχονται δύο μοντέλα κονσολών μέχρι το 2028 (video)

Αποκαλυπτικά έγγραφα που ήρθαν στο… φως της δημοσιότητας, δείχνουν τα πλάνα της Microsoft για τις κονσόλες που θα διαδεχθούν τα Xbox Series X και S.

Η τακτική της Microsoft με δύο μοντέλα με διαφορετικά specs δούλεψε και φαίνεται πως αυτό παραμένει το πλάνο και για την επόμενες που ακολουθούν. Μερικά δικαστικά έγγραφα αποκαλύφθηκαν από την μάχη της με την FTC, τα οποία φέρνει στο φως το Axios και μεταφέρουν ότι η τα επόμενα xbox θα κυκλοφορήσουν μέχρι το 2028.

Κάτι τέτοιο είχε αναφερθεί πρώτη φορά σε μία σύσκεψη υψηλόβαθμων στελεχών της εταιρείας τον Μάιο του 2022. Παρόντες, τότε, ήταν οι Σάτια Ναντέλα (CEO), Έιμι Χουντ (CFO) και Φιλ Σπενς (επικεφαλής Xbox Gaming), μεταξύ άλλων, και τα λεγόμενα τους απομαγνητοφωνήθηκαν σύμφωνα με το Axios, χωρίς να πιστεύουν οι παρευρισκόμενοι ότι θα δημοσιευθούν ποτέ.

Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος της Microsoft, Κέβιν Γκαμίλ, είχε αναφέρει τα εξής: «Έχουμε ήδη ξεκινήσει αυτό το ταξίδι με το Xbox One και το Xbox One X και το συνεχίζουμε με το Series S / X. Πρέπει να είμαστε ακόμα πιο ευέλικτοι για να προχωρήσουμε με την Gen 10, αλλά και να παρέχουμε τη δυνατότητα στους δημιουργούς να εκμεταλλευτούν τις μοναδικές δυνατότητες του hardware».

Εφόσον η Microsoft σκοπεύει να λανσάρει την επόμενη γενιά κονσολών το 2028, τότε αυτό σημαίνει ότι η 9η γενιά θα είναι κατά ένα χρόνο μεγαλύτερη από αυτή των PS4 / Xbox One που κράτησε εννιά χρόνια.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0