eSports & Games

«Έρχεται» νέα... καραντίνα; Κυκλοφορεί το Football Manager 2024 στις 6 Νοεμβρίου! (video)

«Έρχεται» νέα... καραντίνα; Κυκλοφορεί το Football Manager 2024 στις 6 Νοεμβρίου! (video)
Trailer, νέα features και ημερομηνίες που πρέπει να γνωρίζετε, εν όψει της «άφιξης» του Football Manager 2024!
Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Football Manager 2024 ανακοινώθηκε και στις 6 Νοεμβρίου, η φετινή έκδοση της δημοφιλούς σειράς, θα είναι στον «αέρα», με το σύνθημα «Progress Never Stops», δηλαδή «Η πρόοδος δεν σταματάει ποτέ»!

Από τις 18 Σεπτεμβρίου κι έπειτα, μία σειρά από νέα features θα αρχίζουν να... αποκαλύπτονται στο κοινό. Όπως οι μεταγραφές, οι διαπραγματεύσεις με τους ατζέντηδες των παικτών ή ο τρόπος βελτίωσης των ποδοσφαιριστών.

fm24.jpg

Παράλληλα, όπως συμβαίνει εδώ και χρόνια, θα υπάρξει πρόσβαση στο παιχνίδι, για όσους το προπαραγγείλουν. Εκτός από 10% έκπτωση στην αγορά του, θα μπορούν να «τρέξουν» την Beta έκδοση περίπου 14 ημέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του.

Σημειώνεται πως το FM24 φέρνει και την επιστροφή του παιχνιδιού σε κονσόλες, όπως το Xbox και το PS5. Όσοι προπαραγγείλουν το παιχνίδι μέσω του Xbox ή του PlayStation Plus, θα έχουν την έκπτωση του 10%, αλλά όχι την πρόσβαση στην Beta έκδοση.

Θα είναι διαθέσιμο και σε κινητά, μέσω του FM24 Mobile, αλλά και στο Netflix (!), με τις λεπτομέρειες για αυτήν τη χρήση, να αναμένονται εντός των επόμενων ημερών.

Δείτε το τρέιλερ:



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0