eSports & Games

Με Πουτέγιας, Κερ και Άλεξ Μόργκαν το top 5 του EA Sports FC 24

Με Πουτέγιας, Κερ και Άλεξ Μόργκαν το top 5 του EA Sports FC 24

Αυτές είναι οι πέντε κορυφαίες ποδοσφαιρίστριες σύμφωνα με τα ratings του FC 24.

Τα ratings του FC 24 έχουν ήδη διαρρεύσει, λίγο πριν την αναμενόμενη κυκλοφορία της δημοφιλέστατης αυτής σειράς παιχνιδιών. Οι ανακατατάξεις στις τοπ θέσεις έχουν γίνει θέμα συζήτησης στα social media, καθώς για πρώτη φορά μετά το 2007 στην κορυφή δεν βρίσκεται ούτε ο Λιονέλ Μέσι αλλά ούτε και ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Πολλές είναι οι αλλαγές που έχουν γίνει στον χώρο του ποδοσφαίρου τον τελευταίο χρόνο, ειδικά μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο γυναικών που έσπασε κάθε ρεκόρ σε έσοδα και θεατές. Νέα ταλαντούχα πρόσωπα που αναδείχθηκαν μέσω της διοργάνωσης, αλλά και παλιές… γνώριμες έχουν αποσπάσει πολύ υψηλή βαθμολογία στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Στη θέση Νο.1 βρίσκεται η αρχηγός της Μπαρτσελόνα και κάτοχος της Χρυσής Μπάλας, Αλεξία Πουτέγιας έχοντας 91 βαθμούς. Στη δεύτερη θέση με 90, είναι η συμπαίκτριά της στους «μπλαουγκράνα», Αϊτάνα Μπονμάτι.

Ακολουθεί, με επίσης 90, η σταρ των Αυστραλών, Σαμ Κερ, η οποία θεωρείται μια από τις κορυφαίες παίκτριες στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Αγωνίζεται για την Τσέλσι και πρόσφατα ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά της και για την Χρυσή Μπάλα.

H Καρολίν Γκράχαμ Χάνσεν που βρίσκεται στην τρίτη θέση έχει ήδη κερδίσει ένα Champions League με την Μπαρτσελόνα. Αποτελεί μία πολύ ικανή στράικερ, έχοντας σημειώσει 11 γκολ και έξι ασίστ σε μόλις 13 παιχνίδια.

Το top-5 συμπληρώνει ένα είδωλο του αμερικανικού ποδοσφαίρου, η Άλεξ Μόργκαν, με rating 89, η οποία έχει ήδη αναδειχθεί δύο φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια. Αγωνίζεται για την ομάδα Σαν Ντιέγκο Γουέιβ.

Βασιλική Μπαρτζιώτη

www.bnsports.gr

 

     

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0