eSports & Games

Έρχεται το πρώτο παιχνίδι WRC από την EA Sports!

Έρχεται το πρώτο παιχνίδι WRC από την EA Sports!

Η EA Sports ανακοίνωσε το πρώτο της παιχνίδι WRC, έπειτα από την εξαγορά της Codemasters.

Την κυκλοφορία του πρώτου της παιχνιδιού WRC ανακοίνωσε η EA Sports! Η αμερικανική εταιρεία έχει προχωρήσει στην εξαγορά της Codemasters, η οποία θα βρίσκεται βέβαια πίσω από την ανάπτυξη του νέου game.

Το EA Sports WRC πρόκειται να δημιουργηθεί σε συνεργασία με την Unreal Engine. Έτσι, οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν νέους τρόπους αλληλεπίδρασης, καθώς αναμένεται να προστεθούν ορισμένα βελτιωμένα χαρακτηριστικά, όπως παραδείγματος χάριν τα Builder και Moments.

Σχετικά με τη νέα κυκλοφορία της EA, ο senior creative director της Codemasters, Ρος Γκόουινγκ είπε ότι: «Το EA Sports WRC είναι η πιο αγνή μορφή του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Κάθε πίστα είναι ένας αγώνας κόντρα στο χρόνο, στο έδαφος, αλλά και στον ίδιο σας τον εαυτό».

Στο νέο παιχνίδι θα συμπεριλαμβάνονται τουλάχιστον 18 από τις επίσημες πίστες του FIA World Rally Championship. Παράλληλα, θα υπάρχουν και 10 οχήματα από τα σύγχρονα WRC, WRC2 και Junior WRC, όπως και 68 επιλογές αυτοκινήτων που διέπρεψαν στο χώρο τις τελευταίες έξι δεκαετίες. Να σημειωθεί ότι μόλις τεθεί σε κυκλοφορία, θα ενσωματωθεί και το Central Europe Rally.

Η κυκλοφορία του EA Sports WRC πρόκειται να γίνει στις 3 Νοεμβρίου. Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο για PS5, Xbox Series X/S, αλλά και PC μέσω των εφαρμογών EA App, Epic Games Store και Steam.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0