eSports & Games

Playstasion Portal: Η νέα φορητή κονσόλα της Sony (video)

Playstasion Portal: Η νέα φορητή κονσόλα της Sony (video)

Στη Gamescom 2023, η Sony πραγματοποίησε μία ανακοίνωση για το επερχόμενο φορητό Playstasion που θα κυκλοφορήσει.

Η ονομασία άλλαξε από Project Q σε Playstasion Portal, όμως το εγχείρημα παραμένει το ίδιο. Αυτό επρόκειτο να είναι το νέο φορητό σύστημα της Sony, το οποίο πρακτικά θα είναι μια «Remote Play» συσκευή και όχι ακριβώς ο διάδοχος του PS Vita.

Το Playstasion Portal θα κοστίζει 219 ευρώ, σύμφωνα με το PS Blog, ωστόσο ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή η τιμή λιανικής στην Ελλάδα και η συγκεκριμένη ημερομηνία λανσαρίσματος.

psportal.jpg

Η Sony διευκρίνισε πως δεν θα υποστηρίζει Bluetooth, άρα δεν θα μπορείτε να συνδέσετε τα απλά ασύρματα ακουστικά που έχετε ήδη για το κινητό και θα χρειαστεί να αγοράσετε τα δύο νέα premium ακουστικά, Pulse Elite και Pulse Explorer.

playportal_1.jpg

Αυτά κοστίζουν 149 ευρώ και οριακά όσο και… ολόκληρη η κονσόλα. Εκείνη, όσον αφορά τον χειρισμό, θα έχει όλα τα κουμπιά και τα χαρακτηριστικά του DualSense, κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα υπάρχει κανονικά haptic feedback, αλλά και υποστήριξη για adaptive triggers.

Επιπλέον, για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, θα διαθέτει LCD οθόνη 8 ιντσών, η οποία είναι 1080p ανάλυσης και 60FPS. Η Sony τόνισε πως θα παρέχει ευκρινή γραφικά και ομαλό gameplay, που μεταδίδεται από το PS5 σας, όταν βρίσκεστε μακριά από την τηλεόρασή σας.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0