eSports & Games

NBA 2K24: Γραφικά και gameplay βγαλμένα από την πραγματικότητα! (video)

NBA 2K24: Γραφικά και gameplay βγαλμένα από την πραγματικότητα! (video)

Αλήθεια, εσείς αναγνωρίζετε ποιος είναι ο πραγματικός Στεφ Κάρι;

Σχετικά Άρθρα

Το NBA 2K24 φαίνεται ότι είναι αποφασισμένο να… τρελάνει κόσμο! Η νέα έκδοση του δημοφιλούς βιντεοπαιχνιδιού εμφανίζεται άκρως ανανεωμένη, με τα γραφικά των παικτών να προέρχονται από άλλον… πλανήτη.

Οι υπεύθυνοι του δείχνουν διατεθειμένοι να προσφέρουν στους gamers την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Για το λόγο αυτό, η εμφάνιση των παικτών αγγίζει σχεδόν την… πραγματικότητα!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Στεφ Κάρι. Ο σταρ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, πέρα από το υψηλό του rating, είναι σχεδόν «δίδυμος» με τον αληθινό του εαυτό!

καρι.jpg

Σε παρόμοια κατάσταση είναι και ο πρωταθλητής με τους Νάγκετς, Νίκολα Γιόκιτς, που είναι άλλωστε ο κορυφαίος στα ratings με 98 στην overall βαθμολογία.

jokic.jpg

Δεν θα μπορούσαν βέβαια να μην είναι… identical και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, με τον «Βασιλιά» ΛεΜπρόν Τζέιμς.

atne.jpg

lempron.jpg

Από εκεί και πέρα, ξεχωρίζει αρκετά και το gameplay του νέου NBA 2K24. Στο πρώτο trailer που κυκλοφόρησε οι βελτιώσεις είναι αρκετά αισθητές. Υπάρχουν πολλές αναβαθμίσεις στον τομέα της άμυνας και της επίθεσης, ενώ το «ghost contact» που παρουσιαζόταν στο παιχνίδι τα προηγούμενα χρόνια, πιθανότατα έχει λυθεί.

Παρ’ όλα αυτά, η σημαντικότερη αλλαγή εντοπίζεται στην προσθήκη της τεχνολογίας ProPLAY. Αυτή καθιστά εφικτή την ενσωμάτωση των πραγματικών κινήσεων των επαγγελματιών παικτών, στον ψηφιακό τους χαρακτήρα στο παιχνίδι.

Το NBA 2K24 θα κυκλοφορήσει στις αρχές Σεπτεμβρίου και οι προσδοκίες είναι σίγουρα τεράστιες!

Τάσος Φαραός
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0