eSports & Games

Mundobasket 2023: Δημιούργησε παιχνίδι προβλέψεων για όλο το τουρνουά η FIBA!

Mundobasket 2023: Δημιούργησε παιχνίδι προβλέψεων για όλο το τουρνουά η FIBA!
Τη δυνατότητα να προβλέψουν το αποτέλεσμα από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο αγώνα του επερχόμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου, έχουν οι φίλοι της «πορτοκαλί θεάς» μέσω του J9 Predictor game, παιχνιδιού/εφαρμογής που δημιούργησε η FIBA.
Λίγες μονάχα μέρες έμειναν για το πρώτο τζάμπολ του σπουδαίου ραντεβού της μπασκετικής ομήγυρης (25/8), με τις τελευταίες ετοιμασίες σε Φιλιππίνες, Ιαπωνία κα Ινδονησία να διευθετούνται.

Όλα τα βλέμματα της «πορτοκαλί θεάς» στρέφονται στα βάθη της Ασίας και για το λόγο αυτό, η Παγκόσμια Ομοσπονδία δημιούργησε το απόλυτο παιχνίδι στη σελίδα, ώστε να κρατά... ζεστούς τους φίλους του μπάσκετ καθόλη τη διάρκεια του τουρνουά.

Το J9 Predictor game ήρθε για να... αναγκάσει κάθε παρέα να ασχοληθεί με το πρόγραμμα και τα παιχνίδια κάθε ημέρας.

Στην εφαρμογή αυτή που δημιουργήθηκε λοιπόν και ήδη... κυκλοφορεί, οι φίλαθλοι μπορούν να προβλέψουν όλα τα αποτελέσματα του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την πρώτη έως την τελευταία ημέρα της διοργάνωσης, καθώς και να φτιάξουν γκρουπ με τους φίλους τους για να αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλον.

Το μόνο που πρέπει κανείς να κάνει για να πάρει μέρος, είναι να μπει στο λινκ της FIBA και να δημιουργήσει το δικό του λογαριασμό... Τότε το παιχνίδι, ξεκινά.

www.bnsports.gr 

 
 
 
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0