eSports & Games

Δε σταματά να γράφει ιστορία το GTA 6 για τη Rockstar Games!

Δε σταματά να γράφει ιστορία το GTA 6 για τη Rockstar Games!

Μπορεί να μην έχει κυκλοφορήσει ακόμα η νέα έκδοση του Grand Theft Auto, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να «σπάσει» κάποια ρεκόρ για τη Rockstar Games!

Ακόμα κι αν δεν έχει… παρουσιαστεί στο κοινό, το GTA 6 φροντίζει ώστε να «κλέψει» από πολύ νωρίς τις εντυπώσεις. Όταν ανακοινώθηκε το Φεβρουάριο του 2022 από τη Rockstar Games ότι το παιχνίδι βρίσκεται στο στάδιο της ανάπτυξης, το twitter πήρε… φωτιά!

Το post της εταιρίας ξεπέρασε τα 567 χιλιάδες likes, έχοντας συγκεντρώσει έτσι τα περισσότερα από κάθε άλλο gaming tweet που έχει δημοσιευτεί! Δε σταμάτησε, όμως, εκεί.

Καθώς φαίνεται, το project για τη δημιουργία της νέας έκδοσης του Grand Theft Auto έχει ξεκινήσει αρκετά χρόνια πριν! Συγκεκριμένα, με βάση το προφίλ του Τζον Γιανγκ στο LinkedIn, ενός πρώην υπαλλήλου της εταιρείας, τα πρώτα βήματα του παιχνιδιού άρχισαν πίσω στο 2015! Τότε, ο ίδιος δούλευε ως lead video editor στο τμήμα research της Rockstar Games για το GTA 6.

GTA_VI_1.jpg

Τι σημαίνει, λοιπόν, αυτό; Ότι έχουν περάσει ήδη οκτώ χρόνια από τότε που βρίσκεται στο στάδιο της ανάπτυξης. Ισοφαρίζει κάπως έτσι το Red Dead Redemption 2, το οποίο ξεκίνησε το 2010 και ολοκληρώθηκε το 2018.

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, πρόκειται να το ξεπεράσει. Το GTA 6 φημολογείται ότι θα δει το φως της δημοσιότητας μέσα στο 2024, άρα θα συμπληρώσει τουλάχιστον τα 9 χρόνια. Διάστημα που θα αποτελέσει νέο ρεκόρ για τη Rockstar Games, καθιστώντας το ως το μακροβιότερο -ως προς την περίοδο ανάπτυξης- παιχνίδι της εταιρείας.

Οι προσδοκίες φυσικά, ανεβαίνουν ακόμα περισσότερο!

Τάσος Φαραός
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0