eSports & Games

EA Sports FC Mobile: Το νέο «FIFA» για τα κινητά (video)

EA Sports FC Mobile: Το νέο «FIFA» για τα κινητά (video)

Έρχεται τον Σεπτέμβριο το καινούργιο «FIFA» για τα κινητά.

Η EA ανακοίνωσε ότι το EA Sports FC θα συνοδεύεται από μια ειδική έκδοση και για τις κινητές συσκευές που θα έρθει απλώς με την ονομασία EA Sports FC Mobile. Ο τίτλος πρόκειται να καταφθάσει ως δωρεάν update και θα αντικαταστήσει ουσιαστικά το FIFA Mobile που γνωρίζουμε ήδη.

Η αλλαγή γίνεται, λοιπόν, και στα κινητά-tablets, ενώ θα είναι προσβάσιμο από τις 26 Σεπτεμβρίου. Εάν υπάρχει ήδη εγκατεστημένο στο τηλέφωνό σας το FIFA Mobile, δε θα χρειαστεί να ξανά κατεβάσετε ολόκληρο τον τίτλο, αφού ουσιαστικά η ενημέρωση θα αλλάξει το εξώφυλλο και τον τίτλο του παιχνιδιού, ενώ ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Βινίσιους, θα κοσμεί το cover.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της EA Sports:

«Σήμερα σηματοδοτεί μια νέα εποχή για το The World’s Game, καθώς αποκαλύπτουμε επίσημα το EA Sports FC Mobile. Μόλις το EA Sports FC Mobile κυκλοφορήσει στις 26 Σεπτεμβρίου, θα είναι διαθέσιμο για λήψη στο App Store ή στο Play Store ως ενημέρωση για όλους τους υπάρχοντες παίκτες.

Αναλάβετε τον έλεγχο του αγωνιστικού χώρου με νέα Impact Controls, όπως Power Shot, Knock On και Hard Tackle, που σας επιτρέπουν να ζήσετε το παιχνίδι στο κινητό όπως ποτέ άλλοτε.

Το νέο Elite Shooting System, το True Player Personality και το Dynamic Game Speed θα φέρουν το gameplay σε νέα επίπεδα».

Υπενθυμίζεται ότι το παιχνίδι περιέχει πάνω από 18.000 παίκτες σε 500+ ομάδες και πάνω από 25 πρωταθλήματα, ανάμεσα τους το εμβληματικό UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA Europa Conference League, Premier League, Bundesliga, La Liga.

Το EA Sports FC Mobile θα κυκλοφορήσει για τις mobile συσκευές στις 26 Σεπτεμβρίου.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0