eSports & Games

NBA2K24: Γιόκιτς και Giannis... οδηγούν τα ratings!

NBA2K24: Γιόκιτς και Giannis... οδηγούν τα ratings!
Μετά τα «μυθικά» πράγματα που έκανε μέσα στο παρκέ και οδήγησε τους Νάγκετς στον τίτλο, δεν θα μπορούσε να μην κυριαρχεί σε ό,τι έχει να κάνει με το μπάσκετ στην αντίπερα όχθη του ωκεανού. Ο Νίκολα Γιόκιτς είναι κυρίαρχος στη βαθμολογία του NBA2K24, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να τον ακολουθεί κατά... πόδας.
Οι Ευρωπαϊοι προελαύνουν στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, «μαγεύοντας» τον... υπερβατικό κόσμο του NBA και αυτό δεν θα μπορούσε να το αγνοήσει  ούτε η Take-Two.
Η εταιρία, κάτω από την... ομπρέλα της οποίας κυκλοφορεί το NBA2K24, άφησε να διαρρεύουσαν κάποια ratings για το video game που αδημονούν να αγοράσουν οι φίλοι του μπάσκετ και φυσικά στην κορυφή αυτών βρίσκεται ο Νίκολα Γιόκιτς.

Ο MVP των τελικών «τερμάτισε» σχεδόν την overall βαθμολογία του καθώς θα εμφανιστεί στα παρκέ του παιχνιδιού με το υψηλότατο 98! Δεύτερος στα ratings ακολουθεί ο δικός μας, Giannis, ο οποίος βαθμολογείται με 96. Συγκάτοικους στη δεύτερη θέση θα εχει τους Εμπίντ, Ντουράντ και τον «βασιλιά» ΛεΜπρόν Τζέιμς ενώ με 95 ακολουθεί ο «μάγος Λούκα». Τζίμι Μπάτλερ, Τζέισον Τέιτουμ και Ντέβιν Μπούκερ έχουν 94, όντας σύμφωνα με το NBA2K24, οι καλύτεροι του αθλήματος.
Όσον αφορά το WNBA, ο Στεφ Κάρι σε θυληκή έκδοση, Σαμπρίνα Ιονέσκου , ηγείται στις βαθμολογίες, έχοντας 90 overall rating.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0