eSports & Games

Φρέιρε, Πορόσο και Ελ Κααμπί: Οι τρεις «άγνωστες» μεταγραφές του Ολυμπιακού, στο... μικροσκόπιο του Football Manager 2023!

Φρέιρε, Πορόσο και Ελ Κααμπί: Οι τρεις «άγνωστες» μεταγραφές του Ολυμπιακού, στο... μικροσκόπιο του Football Manager 2023!
Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό, αλλά τι γίνεται με τις περιπτώσεις των Φρέιρε, Πορόσο και Ελ Κααμπί; Το Football Manager 2023 δίνει μία πρώτη «εικόνα» τους.
Σχετικά Άρθρα
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την έκτη μεταγραφή του στο φετινό καλοκαιρινό μεταγραφικό «παζάρι», με τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Ο 30χρονος σέντερ φορ από το Μαρόκο, έχει «γράψει» τη δική του ιστορία στο ποδόσφαιρο της χώρας του και την εθνική της ομάδα, αλλά στο ελληνικό κοινό, δεν είναι τόσο γνωστός, όσο ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος για παράδειγμα. Κάτι ανάλογο ισχύει και στις περιπτώσεις των Νικολάς Φρέιρε και Τζάκσον Πορόσο, αλλά υπάρχει λύση, για να πάρει κάποιος μία πρώτη «γεύση» του αγωνιστικού τους προφίλ. Ειδικά αν είναι εξοικειωμένος με το Football Manager.

Τα χαρακτηριστικά των τριών «άγνωστων» μεταγραφών του Ολυμπιακού, έστω κι αν πρόκειται για παιχνίδι, μαρτυρούν πολλά και δίνουν την ευκαιρία για μία πρώτη ανάγνωση, όσων είναι ικανοί να δώσουν στους Πειραιώτες.

Νικολάς Φρέιρε

Στην τελευταία έκδοση του Football Manager, ο Αργεντίνος σέντερ μπακ έχει όλο το «πακέτο» για να ηγηθεί της άμυνας του Ολυμπιακού.

Ικανότατος σε κεφαλιές, μαρκάρισμα και τάκλιν, με πολύ καλές τοποθετήσεις, αυτοπεποίθηση και γενναιότητα.

Παράλληλα, είναι σχετικά γρήγορος και καλός στη λήψη αποφάσεων, βάσει της θέσης του.

Στα πλην, η τεχνική του και ό,τι συνεπάγεται αυτής, δηλαδή πρώτη επαφή και πάσα.

FREIRE.png


Τζάκσον Πορόσο

Πολύ «καυτό» πρότζεκτ και στην πραγματικότητα και στο παιχνίδι. Ο κεντρικός αμυντικός από το Εκουαδόρ έχει χαρακτηριστικά που δεν συναντώνται εύκολα στις τελευταίες εκδόσεις του Football Manager.

Μοιάζει ανίκητος στον «αέρα», είναι ικανότατος σε μαρκάρισμα και τάκλιν, διαβάζει σωστά τις φάσεις, ενώ είναι τρομερά γρήγορος για τη θέση του και «επιθετικός» στα αμυντικά του καθήκοντα.

Η επαφή του με την μπάλα δεν μοιάζει ιδανική, βάσει του προφίλ του στο παιχνίδι, αλλά όχι και απογοητευτική.

Από την άλλη, προβληματίζουν πολύ τα χρακτηριστικά του στο κομμάτι της ηρεμίας, συγκέντρωσης και γενικότερα, λήψης αποφάσεων.

ΠΟΡΟΣΟ.png


Αγιούμπ Ελ Κααμπί

Ο Μαροκινός φορ δείχνει τρομερά αξιόπιστη λύση για την κορυφή της επίθεσης στο Football Manager 2023.

Έχει πολύ καλά τελειώματα, είναι ικανός στον «αέρα», έχει καλή κίνηση χωρίς την μπάλα, ταχύτητα, αλλά και την απαιτούμενη ψυχραιμία στα τετ-α-τετ.

Στα συν του, σύμφωνα με το προφίλ του στο παιχνίδι, η ομαδικότητά του. Χαρακτηριστικό κομβικό έως απαραίτητο για τα σέντερ φορ των ομάδων που τους αρέσει να ασκούν πίεση στον αντίπαλο από την επίθεση.

EL_KAABI.png

Φάνης Τσοκανάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0