eSports & Games

Έντρικ & Ροκέ: Το «μέλλον» των Ρεάλ – Μπαρτσελόνα μέσα από το Football Manager!

Έντρικ & Ροκέ: Το «μέλλον» των Ρεάλ – Μπαρτσελόνα μέσα από το Football Manager!

Το Football Manager σπάνια λαθεύει. Πράγμα που έρχεται να… δικαιώσει τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα για την απόφασή τους να αποκτήσουν τους νεαρούς Βραζιλιάνους, Έντρικ και Βίτορ Ροκέ.

Με το… βλέμμα στο μέλλον λειτούργησαν τόσο η Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και η Μπαρτσελόνα. Οι δύο μισητοί αντίπαλοι προχώρησαν αμφότεροι στην απόκτηση ενός νεαρού ταλαντούχου ποδοσφαιριστή από τη Βραζιλία, παρά το γεγονός ότι δεν θα τους έχουν στη διάθεσή τους από τη φετινή σεζόν.

Αρχικά, η «βασίλισσα» τα βρήκε με την Παλμέιρας για την απόκτηση του Έντρικ. Το κόστος της μεταγραφής του έφτασε τα 60 εκατομμύρια ευρώ, με την ομάδα της πρωτεύουσας να καλείται να καταβάλλει ακόμα 12 σε φόρους! Γεννημένος το καλοκαίρι του 2006, δεν άργησε να δείξει στο χορτάρι το πλούσιο ταλέντο του, πείθοντας τους «μερένχες» να προχωρήσουν στην αγορά του.

Από την άλλη, οι Καταλανοί δεν έχασαν ούτε εκείνοι χρόνο. Απέκτησαν τον Βίτορ Ροκέ από την Ατλέτικο Παραναένσε έναντι 30 εκατομμυρίων ευρώ, θέτοντας μάλιστα ρήτρα αποδέσμευσης που «αγγίζει» τα 500 εκατομμύρια. Ο νεαρός Βραζιλιάνος, που γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 2005, θα φορά τα «μπλαουγκράνα» έως και το 2031.

Τι είναι, όμως, αυτό που έπεισε τους ισπανικούς συλλόγους να επενδύσουν το μέλλον τους στους δύο συγκεκριμένους επιθετικούς. Μια… ματιά στις καρτέλες τους στο Football Manager 2023, ίσως δώσει την απάντηση.

Έντρικ: Σουτ, ντρίμπλα και… αστείρευτο ταλέντο
endrick_1.jpg

Πάνω-κάτω επιβεβαιώνονται όσα γνωρίζαμε. Καλή ντρίμπλα, φοβερό φυσικό ταλέντο, αλλά και αρκετά ικανός στο τελείωμα των φάσεων.

Ίσως να χρειάζεται μία μικρή «βελτίωση» στην ταχύτητά του, αλλά όντας μόλις στα 17 του χρόνια, μάλλον δεν χρήζει ανησυχίας.

Έχει όλα όσα χρειάζονται, ώστε εάν δουλέψει σωστά, να εξελιχθεί στον απόλυτο σούπερ σταρ της Ρεάλ.

Endrick_2.jpg

Βίτορ Ροκέ: Επένδυση σε έναν ισορροπημένο σκόρερ
vitor_roque.jpg

Μπορεί να φαίνεται πως δεν διαθέτει το ταλέντο του Έντρικ, αλλά ο Ροκέ δείχνει να είναι ένας πιο ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής.

Με καλά τελειώματα και ντρίμπλα, διαθέτει στο ρεπερτόριό του και το μακρινό σουτ, όπως επίσης και το σωστό μοίρασμα στους συμπαίκτες του.

Όπως ο συμπατριώτης του όμως, είναι απαραίτητο να… ιδρώσει στην προπόνηση για να καταφέρει να ηγηθεί κάποια ημέρα στην Μπαρτσελόνα.

Roque.jpg

Τάσος Φαραός
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0