eSports & Games

Η Premier League παραμένει… πιστή στην EA Sports

Η Premier League παραμένει… πιστή στην EA Sports

Η EA Sports ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με την Premier League, διατηρώντας έτσι τα δικαιώματα για τα γραφικά του πρωταθλήματος.

Η Premier League έχει αναπτύξει μία ιδιαίτερη σχέση με την EA Sports, με τις δύο μεριές να συνεργάζονται από τη σεζόν 2016/17 και να αποφασίζουν να ανανεώσουν το συμβόλαιο τους. Έτσι, η εταιρεία βιντεοπαιχνιδιών θα εξακολουθεί να έχει τα δικαιώματα για τα γραφικά, ακόμη και στο νέο της παιχνίδι, το πρώτο στη μετά FIFA εποχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες το deal υπολογίζεται να ξεπεράσει το μισό δισεκατομμύριο ευρώ (περίπου 588 εκατομμύρια σύμφωνα με το Sky), αλλά δεν διευκρινίζεται στην επίσημη ανακοίνωση για πόσα χρόνια θα διαρκέσει το συμβόλαιο.

HAALAND.jpg

Με αυτόν τον τρόπο, η EA Sports γίνεται μέγας χορηγός της Premier League και αυτό της δίνει τη δυνατότητα μεγαλύτερης και βαθύτερης ενσωμάτωσης του κορυφαίου ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος του κόσμου, εντός του EA Sports FC 24 που κυκλοφορεί τον Σεπτέμβριο, όπως και στα επόμενα παιχνίδια της σειράς.

Συνεπώς, εγγυάται και η παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών, των ομάδων και των γηπέδων της Premier League με απόλυτη πιστότητα. Επιπλέον, συμπεριλαμβάνεται η προβολή του σήματός της στην οθόνη σε όλες τις παγκόσμιες μεταδόσεις, η χορηγία των επίσημων βραβείων για τον παίκτη του μήνα και της σεζόν, η ενσωμάτωση της EA Sports στα γήπεδα πριν από τον αγώνα και η συνέχιση του Fantasy Premier League.


Παρά τη λήξη της συνεργασίας με την FIFA, ο τίτλος θα συνεχίσει να έχει περισσότερους από 19.000 αθλητές, πάνω από 700 licenced ομάδες, 100 στάδια και 30 επίσημα πρωταθλήματα, ενώ θα κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου.

Χρήστος Σκούρας

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0