eSports & Games

Το Star Wars Jedi Νο.3… πρόδωσε η EA!

Το Star Wars Jedi Νο.3… πρόδωσε η EA!

Το τρίτο sequel της σειράς Star Wars Jedi φανέρωσε έμμεσα η ομάδα ανάπτυξης της EA.

Μία… αγγελία «πρόδωσε» την είδηση για την επικείμενη κυκλοφορία μίας νέας ιστορίας για τη σειρά παιχνιδιών Star Wars Jedi! Οι περιπέτειες του Cal Kestis και του BD-1 θα αποκτήσουν λοιπόν και τρίτο μέρος, πράγμα που έρχεται να επιβεβαιώσει την αρχική επιθυμία της ομάδας ανάπτυξης της EA, να δημιουργηθεί μία τριλογία με τη συγκεκριμένη ιστορία.

Έτσι, όπως δημοσιεύθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, αναζητά πλέον έναν Principal Game Writer, με σκοπό να εργαστεί σε ένα project για ένα ολοκαίνουργιο Star Wars.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση ανέφερε: «Ψάχνουμε για έναν εξαιρετικά ικανό Principal Game Writer που θα ενστερνιστεί τη φιλοσοφία μας και θα μοιραστεί μαζί μας την εμπειρία που κέρδισε σκληρά, για να μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε μια απίστευτη Star Wars εμπειρία για τους παίκτες μας σε ένα διασκεδαστικό third-person action-adventure setting. Φανταζόμαστε έναν φανατικό gamer που παθιάζεται με την αφήγηση ιστοριών με διαδραστικά μέσα. Υπό την καθοδήγηση του Lead Write, ο Principal Game Writer θα είναι υπεύθυνος για τη συγγραφή διαλόγων, σκηνών, λεπτομερειών την ιστορίας και υποστηρικτικών κειμένων για το παιχνίδι.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0