eSports & Games

Ο Κόμπε Μπράιαντ θα βρίσκεται στο εξώφυλλο του NBA 2K24!

Ο Κόμπε Μπράιαντ θα βρίσκεται στο εξώφυλλο του NBA 2K24!

Το δικό του φόρο τιμής αποτίνει το NBA 2K στον αείμνηστο Κόμπε Μπράιαντ, ο οποίος θα «κοσμεί» το εξώφυλλο της νέας έκδοσης του γνωστού βιντεοπαιχνιδιού για το 2024.

Ο Κόμπε έχει κλέψει τις καρδιές πολλών φιλάθλων της πορτοκαλί «θεάς». Στο Λος Άντζελες λατρεύτηκε από όλους τους οπαδούς των Λέικερς, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι δεν περιορίστηκε αποκλειστικά στην πόλη όπου πέρασε ολόκληρη την καριέρα του, γράφοντας το όνομά του στην ιστορία του NBA. Όχι, αγαπήθηκε από κάθε αγνό λάτρη του αθλήματος και ο θάνατός του τον Ιανουάριο του 2020, προκάλεσε θλίψη παγκοσμίως.

Έχουν περάσει πάνω από τρία χρόνια πλέον, από εκείνη τη «μαύρη» ημέρα που το ελικόπτερό του συνετρίβη στη Νότια Καλιφόρνια. Όταν ο Μπράιαντ, η 13χρονη κόρη του Τζίτζι και επτά ακόμα άνθρωποι έφυγαν από τη ζωή.

Ο «Black Mamba», όμως, ούτε ξεχάστηκε, ούτε πρόκειται να ξεχαστεί ποτέ. Αυτό ακριβώς έρχεται να επιβεβαιώσει και το νέο εξώφυλλο του δημοφιλούς βιντεοπαιχνιδιού NBA 2K. Όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την εταιρεία, ο Κόμπε είναι ο άνθρωπος που επιλέχθηκε για να το «συνοδεύσει» στην έκδοση για το 2024!

Ο θρύλος του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ παγκοσμίως, είχε βρεθεί ξανά στα εξώφυλλα του παιχνιδιού, στο NBA 2K10 και το NBA 2K17: Legend Edition, όπως επίσης και στις δύο ειδικές εκδόσεις Mamba Forever στο NBA 2K21. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι θα τοποθετηθεί και στις δύο εκδόσεις του παιχνιδιού για το 2024. Η μία θα έχει τον τίτλο «Kobe Bryant» και η έτερη θα ονομάζεται «Black Mamba».

Έως τώρα, δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία έκδοσης του NBA 2K24.

Τάσος Φαραός
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0