eSports & Games

Φέρεντς Πούσκας και Πελέ στο Football Manager 2023 γίνεται; Κι όμως, γίνεται!

Φέρεντς Πούσκας και Πελέ στο Football Manager 2023 γίνεται; Κι όμως, γίνεται!

Mία νέα database ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνισή της στο Football Manager 2023, ταξιδεύοντας τους παίκτες πίσω στη δεκαετία του 1950!

Τι θα λέγατε εάν είχατε τη δυνατότητα να μπείτε σε μία μηχανή του χρόνου και να γυρίσετε το ρολόι πίσω στη δεκαετία του 1950; Μακριά από τις σύγχρονες ανέσεις, τα smartphones, τους Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο, Χάαλαντ και Εμπαπέ. Εκεί, όπου θα έχετε τη δυνατότητα να βρεθείτε στην τεχνική ηγεσία ενός συλλόγου και να έχετε στο ρόστερ σας, όχι το επόμενο regen wonderkid του Football Manager, αλλά τον τεράστιο Φέρεντς Πούσκας!

Σε περίπτωση που μπήκατε ήδη στο «πετσί» του ρόλου, ο Jay Goldfire είναι εδώ για εσάς! Αποφάσισε να δημιουργήσει μία νέα database για το Football Manager 2023, με παίκτες που μεγαλούργησαν στα ποδοσφαιρικά γήπεδα, παραπάνω από μισό αιώνα πριν.

puskas.png

Το εγχείρημα όπως καταλαβαίνετε μόνο εύκολο δεν είναι και απαιτεί αρκετό χρόνο προκειμένου να επιτευχθεί. Σε πρώτο στάδιο, προχώρησε στη διαγραφή όλων των παικτών, αλλά και του προσωπικού, οι οποίοι βρίσκονται στο υπάρχον παιχνίδι. Αυτό αποτέλεσε το εύκολο κομμάτι, καθώς εν συνεχεία χρειάζεται να δημιουργεί έναν προς έναν τους ποδοσφαιριστές από τη συγκεκριμένη δεκαετία!

Μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να φτάσει στην προσθήκη 2.500 (!) ατόμων στην database. Αριθμός, ωστόσο, που όπως παραδέχεται ο ίδιος, βρίσκεται ακόμα σε πολύ χαμηλά επίπεδα, σε σύγκριση με το αποτέλεσμα που επιθυμεί!

Amadei.png

Στόχος είναι να συμπληρωθεί το «παζλ» κυρίως μεγάλων πρωταθλημάτων, ώστε να γίνει εφικτό να πραγματοποιηθεί κανονικά η διοργάνωση. Αγγλία, Γαλλία, Ιταλία και Ισπανία είναι οι χώρες που έχουν προτεραιότητα για να είναι πρώτα έτοιμες, με τη Σκωτία να ακολουθεί. Οι τρεις πρώτες μάλιστα, θεωρείται αρκετά πιθανό να ολοκληρωθούν σύντομα!

Τέλος, δεν μπορούμε να παραλείψουμε ότι προς το τέλος της δεκαετίας του ’50, όσοι επιλέξουν να δοκιμάσουν την τύχη τους στη συγκεκριμένη database, θα δουν να εμφανίζεται και ένα… ξεχωριστό regen στην άλλη μεριά του Ατλαντικού. Για ποιον γίνεται λόγος; Μα φυσικά, για τον θρυλικό Πελέ!

pele.png

Τάσος Φαραός
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0