eSports & Games

Τζούρισιτς - Μλαντένοβιτς: Οι Σέρβοι του Παναθηναϊκού, στο «μικροσκόπιο» του Football Manager

Τζούρισιτς - Μλαντένοβιτς: Οι Σέρβοι του Παναθηναϊκού, στο «μικροσκόπιο» του Football Manager

Τι δείχνει το Football Manager 2023 για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Παναθηναϊκού, από τη Σερβία;

Ο ένας ανακοινώθηκε, ο άλλος ανακοινώνεται εντός των επόμενων ημερών. Φίλιπ Μλαντένοβιτς και ο συνονόματός του, Φίλιπ Τζούρισιτς, αποτελούν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Παναθηναϊκού.

Αμφότεροι από τη Σερβία, με αρκετές συμμετοχές στην εθνική ομάδα της χώρας τους. Ο πρώτος 23, ο άλλος 41.

Ο Τζούρισιτς με παραστάσεις σε τρία από τα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης (Αγγλία - Σαουθάμπτον, Γερμανία - Μάιντς, Ιταλία - Σαμπντόρια, Μπενεβέντο, Σασουόλο), ο Μλαντένοβιτς με επίσης σημαντική παρουσία σε Κολωνία, Σταντάρ Λιέγης και Λέγκια Βαρσοβίας.

Για όποιον δεν έχει «εικόνα» των δύο, πάντως, παρά τα γεμάτα τους βιογραφικά, υπάρχει λύση.

Όπως κάθε καλοκαίρι, το Football Manager της περασμένης σεζόν, δίνει μία πρώτη «γεύση» των μεταγραφικών αποκτημάτων κάθε ελληνικής ομάδας.

Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει μέσω του FM23, κοιτώντας τις καρτέλες των Τζούρισιτς και Μλαντένοβιτς.

Στην περίπτωση του πρώτου, είναι εμφανές πως πρόκειται για έναν πολύ χαρισματικό παίκτη, ως προς την τεχνική του κατάρτιση.

Εξαιρετική πρώτη επαφή, τεχνική, κίνηση χωρίς την μπάλα. Πολύ καλή ντρίμπλα, πάσα, δημιουργικότητα, αλλά και άφθονο έμφυτο ταλέντο.

Είτε για τη θέση πίσω από τον σέντερ φορ, είτε για τα άκρα της επίθεσης, είτε για 8αρι-10αρι σε τριάδα χαφ, ο 31χρονος Σέρβος έχει όλο το «πακέτο», σύμφωνα με το Football Manager.

τζουρισιτς.png

Στην περίπτωση του Φίλιπ Μλαντένοβιτς τα πράγματα είναι εξίσου ξεκάθαρα.

Η καρτέλα του δείχνει πως πρόκειται για ένα πολύ επιθετικό μπακ, με εξαιρετικές σέντρες, ταχύτατο και μεγάλη αυτοπεποίθηση.

Από την άλλη, στα αμυντικά του καθήκοντα (μαρκάρισμα 10, κεφαλιά 8, τοποθετήσεις 10) φαίνεται να υπάρχουν ζητήματα. Μαζί με τον Χουάνκαρ, όμως, αναμένεται να αποτελέσουν ένα πολύ δυνατό δίδυμο για όποιον επιλέξει τον Παναθηναϊκό στο Football Manager 2024.

μλαντενοβιτς_1.png

Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0