eSports & Games

Το Diablo IV έγινε το γρηγορότερο παιχνίδι σε πωλήσεις στην ιστορία της Blizzard

Το Diablo IV έγινε το γρηγορότερο παιχνίδι σε πωλήσεις στην ιστορία της Blizzard

Το πολυαναμενόμενο Diablo IV έχει βγει πλέον σε κυκλοφορία και πετάει «φωτιές» με τους φίλους της σειράς να έχουν πέσει με τα… μούτρα πάνω στο game.

Νούμερα που προκαλούν δέος σε λίγα μόλις 24ωρα. Το Diablo IV πριν καλά καλά βγει στην αγορά έχει συναρπάσει τον κόσμο του gaming «σπάζοντας» ρεκόρ που η Blizzard είχε να δει πολύ καιρό.

Το παιχνίδι βγήκε σε early access 1η Ιουνίου και έγινε πραγματικά ανάρπαστο.  Στις 6 Ιουνίου, την ημέρα της επίσημης κυκλοφορίας του game, η Blizzard ανακοίνωσε πως το παιχνίδι έχει τις γρηγορότερες πωλήσεις στην ιστορία της εταιρείας.

Μέσα στα πρώτα 24ωρα έχουν παιχτεί συνολικά πάνω από 93 εκατομμύρια ώρες, αριθμός που δείχνει τον εμφανή ενθουσιασμό που έχει δημιουργηθεί από τους χιλιάδες fans σε όλο τον πλανήτη.

Μπορεί ακόμα η εταιρεία να μην έχει δώσει ακριβή νούμερα πωλήσεων αλλά μόνο και μόνο από τις ώρες που έχουν ήδη παιχτεί ο καθένας μπορεί να αφήσει ανεξέλεγκτη την φαντασία του.

Το προηγούμενο παιχνίδι της Blizzard που είχε εξίσου εκκωφαντικά νούμερα ήταν το World of Warcraft: Shadowlands, το οποίο όμως κυκλοφόρησε μόνο για υπολογιστές σε σχέση με το Diablo IV που είναι διαθέσιμο και για κονσόλες (Xbox, PlayStation).

Το μόνο που αναμένουμε πλέον είναι να μάθουμε και επισήμως πόσες μονάδες του παιχνιδιού έχουν πωληθεί.

Εικόνα

Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0