eSports & Games

Η Νότια Κορέα ετοιμάζεται να «σπάσει» κάθε ρεκόρ στο League of Legends στα Asian Games!

Η Νότια Κορέα ετοιμάζεται να «σπάσει» κάθε ρεκόρ στο League of Legends στα Asian Games!

Μπορεί στην Ελλάδα να μην είναι ιδιαίτερα δεδομένα, όμως στην Ασία ζουν για αυτά. Και για αυτόν τον λόγο, η Νότια Κορέα θα επιχειρήσει να κατεβάσει την καλύτερη δυνατή σύνθεση, ώστε να αναδειχθεί πρωταθλήτρια στο League of Legends στα Asian Games.

Τα Asian Games αναπτύσσονται διαρκώς. Πρόκειται για μία αθλητική διοργάνωση, η οποία λαμβάνει χώρα πάντα στην Ασία, με εθνικές ομάδες που προέρχονται από την Ανατολική πλευρά του πλανήτη.

Περιλαμβάνει 37 αθλήματα και εντός αυτών συμπεριλαμβάνονται και τα e sports, με το League of Legends και το FIFA να είναι φυσικά τα πιο διαδεδομένα εξ’΄αυτών.

Φέτος, από τις 10 Σεπτεμβρίου έως και τις 25 του ίδιου μήνα, όλα τα esports αθλήματα θα διεξαχθούν στην Κίνα και συγκεκριμένα στο Hangzhou Esports Center, ένα ειδικά διαμορφωμένο γήπεδο, αφιερωμένο μόνο στον ηλεκτρονικό αθλητισμό.

Ποιο είναι όμως το ιδιαίτερο της υπόθεσης; Το γεγονός πως οι παίκτες που θα κληθούν να πάρουν μέρος, απαρτίζονται και από «θρύλους» και Παγκόσμιους Πρωταθλητές της Νότιας Κορέας, με φόντο την κατάκτηση του τροπαίου.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0