eSports & Games

EA Sports FC 24: Προς μέσα Ιουλίου η παρουσίαση του νέου, πολυαναμενόμενου game!

EA Sports FC 24: Προς μέσα Ιουλίου η παρουσίαση του νέου, πολυαναμενόμενου game!
Η EA Sports αποφάσισε να προβεί σε ριζικές αλλαγές ως προς το πάλαι ποτέ FIFA και δεν αργεί η ημερομηνία που θα γίνουν όλο και περισσότερο γνωστά. Προς μέσα του Ιούλη η παρουσίαση του EAFC 24.
Σχετικά Άρθρα

Η εταιρία EA Sports αλλάζει εποχή, μπαίνει σε νέα συχνότητα και το EA Sports FC 24 θα είναι το πρώτο της… παιδί.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα έχουν διαρρεύσει από το εξωτερικό, τα αποκαλυπτήρια του νέου παιχνιδιού και η παρουσίασή του προορίζεται για τα μέσα του Ιουλίου και πιο συγκεκριμένα είτε για τις 12 είτε για τις 13 του μήνα.

Σε αυτήν αναμένεται να γίνουν γνωστές οι βασικές αλλαγές στη δομή του game μαζί με κάποιες άλλες βασικές ρυθμίσεις του. Φυσικά στην εκδήλωση θα μάθουν οι απανταχού λάτρεις του παιχνιδιού την ημερομηνία κυκλοφορίας του, τις διαφορετικές εκδόσεις που αυτό θα τεθεί σε κυκλοφορία καθώς και το πότε θα ξεκινήσει η περίοδος των προ-παραγγελιών. Όπως γίνεται αντιληπτό, η ανυπομονησία είναι τεράστια.

Όπως είναι ήδη γνωστό η EA στοχεύει να διαθέσει στους φαν το EA Sports FC 24 στο δεύτερο τρίμηνο του οικονομικού της έτους, γεγονός που αναλογεί στο διάστημα μεταξύ των αρχών του Αυγούστου και τα τέλη του Οκτώβρη. Βέβαια το πιθανότερο σενάριο είναι να είναι να τεθεί σε κυκλοφορία κάπου προς τα τέλη του Σεπτέμβρη, όπως και την περασμένη σεζόν αλλά και γενικότερα διάστημα που η εκδότρια εταιρία έχει αποφασίσει.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0