eSports & Games

Τα δύο πρωταθλήματα «φαβορί», για... είσοδο στο Football Manager 2024

Τα δύο πρωταθλήματα «φαβορί», για... είσοδο στο Football Manager 2024
Από ποιες λίγκες φημολογείται πως θα έχει τα δικαιώματα, η έκδοση του Football Manager που «έρχεται» εντός του 2023.
Σχετικά Άρθρα
Αν κρίνουμε από τις ημερομηνίες κυκλοφορίας του Football Manager τα τελευταία χρόνια, μάλλον απέχουμε περίπου έξι μήνες από την έκδοση του 2024. Άλλωστε, από το FM15 έως και το φετινό, το δημοφιλές παιχνίδι κυκλοφορεί συνήθως γύρω στα μέσα του Νοέμβρη.

Η ανυπομονησία, όμως, των φανατικών φίλων του, αναγκάζει τη Sports Interactive να προχωρήσει σε κάποια... spoiler κι ας απομένουν έξι μήνες για την κυκλοφορία του. Μεταξύ αυτών, τα δικαιώματα που αναμένεται να έχει εξασφαλίσει, για τη νέα έκδοση.

Μετά τη συμφωνία με την UEFA για τις διοργανώσεις της στο FM23, το Football Manager 2024 αναμένεται να έχει τα πλήρη δικαιώματα της La Liga και της Super Lig, δηλαδή του ισπανικού και του τουρκικού πρωταθλήματος. Παράλληλα, δεν μοιάζει απίθανο να κάνει «πρεμιέρα» στην ίδια έκδοση και το Champions League Γυναικών.

Όλες αυτές οι κινήσεις, δείχνουν την ξεκάρη πρόθεση της SI να προσθέσει στους συνεργάτες της, όσες περισσότερες λίγκες γίνεται ανά τον κόσμο, ώστε το Football Manager να γίνει πιο αυθεντικό και ρεαλιστικό. Και σίγουρα, οι «αποκαλύψεις» είναι ακόμη σε πολύ πρώιμο στάδιο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0