eSports & Games

EA Sports FC: Τι «μένει» και τι... φεύγει, έως τώρα, στη μετά-FIFA εποχή (video)

EA Sports FC: Τι «μένει» και τι... φεύγει, έως τώρα, στη μετά-FIFA εποχή (video)
Τα features που έχουν γίνει έως τώρα γνωστά.
Ο «κύκλος» της σειράς παιχνιδιών FIFA «έκλεισε», με την EA να αποφασίζει πως αντί για το FIFA 24, θα κυκλοφορήσει το EA Sports FC. Σε συντομογραφία, EAFC 24.

Η αρχή των αποκαλύψεων για τον συγκεκριμένο τίτλο, έγινε μέσω του λογότυπού του, αλλά ακολούθησαν αρκετές λεπτομέρειες, για τα όσα έρχονται ή παραμένουν.
Το Champions League, τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου και οι μεγάλοι σταρ θα υπάρχουν στο παιχνίδι υπό την κανονική τους ονομασία, όμως, όχι και το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Από την άλλη πλευρά, ωστόσο, το μεγάλο ερωτηματικό-άγχος των φίλων της σειράς, απαντήθηκε, ησυχάζοντας τους πάντες, αφού με δηλώσεις του στο kicker.de, o αντιπρόεδρος της EA, Ντέιβιντ Τζάκσον, διαβεβαίωσε πως το Ultimate Team, θα παραμείνει και στη νέα έκδοση.

Παράλληλα, τόνισε πως σημαντικά μέρη του παιχνιδιού, όπως τα Career Mode, Pro Clubs και Volta, θα διατηρηθούν, προσφέροντας ανακούφιση.

Στα ιδιαίτερα σημαντικά, φαίνεται η πρόθεση να προστεθούν αστέρια του ποδοσφαίρου Γυναικών στην Ultimate Team. Δεν είναι δεδομένο, αλλά ως σενάριο «ακούγεται» έντονα και εφόσον συμβεί, θα είναι διαθέσιμες μικτές ομάδες.
Κλείνοντας, το Νο.1 θέμα συζήτησης: η ημερομηνία κυκλοφορίας.

Προς το παρόν, επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει, αλλά όπως όλα δείχνουν, θα παραμείνει κοντά στην ημερομηνία κυκλοφορίας της περσινής έκδοσης, δηλαδή την 27η Σεπτεμβρίου, με την 29η, να κρίνεται ως η πιο πιθανή για φέτος.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0