eSports & Games

Τα 5 πολυαναμενόμενα games για το 2023

Τα 5 πολυαναμενόμενα games για το 2023

Ο κόσμος του gaming έχει πολλά να περιμένει στο 2023. Σπουδαία παιχνίδια με φανατικό κοινό που περιμένει με αγωνία τις ημερομηνίες που θα κυκλοφορήσουν.

Έχουμε μπει για τα καλά πλέον στο 2023 αλλά τα σπουδαιότερα games, δεν έχουν βγει ακόμα στην αγορά. Η αναμονή είναι μεγάλη και οι προσδοκίες για τα φετινά παιχνίδια ακόμα μεγαλύτερη.

Suicide Squad: Kill the Justice League

Ένα game το οποίο περιμέναμε να κυκλοφορήσει από το 2022 αλλά λόγο καθυστέρησης αναμένεται να το απολαύσουμε φέτος. Ένα πολυαναμενόμενο open world παιχνίδι στο οποίο οι users θα έχουν την δυνατότητα να χειρίζονται τα μέλη τις ομάδας Suicide Squad. Σκοπός θα είναι να σώσουν τον κόσμο από την Justice League με τους ήρωες της να έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου και να είναι υπό τον έλεγχο μίας ανώτερης δύναμης. Περιμένουμε να κυκλοφορήσει στις 26 Μαΐου, με πηγές βέβαια να αναφέρουν πως υπάρχει πιθανότητα να δοθεί μία επιπλέον μικρή παράταση.

Suicide Squad: Kill the Justice League on Steam


Street Fighter 6

Η αγαπημένη σειρά μικρών και μεγάλων επανέρχεται στο προσκήνιο με μία νέα κυκλοφορία. Τα Street Fighter είναι arcade fighting games με φανατικό κοινό όλα αυτά τα χρόνια. Το νέο αυτό παιχνίδι αναμένεται να έχει εξελιγμένα γραφικά και σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια της σειρά, ο χειρισμός του κάθε χαρακτήρα προβλέπεται να είναι πιο προσιτός για τους νέους παίκτες. Θα πρέπει να περιμένουμε όμως λίγο ακόμα καθώς το game δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει πριν τις 2 Ιουνίου.

Pre-purchase Street Fighter 6 on Steam


The Lord of the Rings: Gollum

Καλά νέα για τους φίλους του The Lord of the Rings καθώς φέτος πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα game με πρωταγωνιστή τον Gollum. Ένα παιχνίδι σε stealth είδους game play με τον Gollum να προσπαθεί να διασχίσει την Μέση-Γη συναντώντας ταυτόχρονα και χαρακτήρες από την γνωστή σειρά ταινιών και βιβλίων. Ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας δεν γνωρίζουμε ακόμα, το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι μέχρι τον Σεπτέμβριο θα το έχουμε στα χέρια μας.

The Lord of the Rings: Gollum™ on Steam


Marvel’s Spider-man 2

Δεν χρειάζεται να αναφερθούν πολλά για αυτό το παιχνίδι, άλλωστε το πρώτο Marvels Spider-man έκανε πραγματικό πάταγο. Οι πληροφορίες που έχουμε για το game είναι με το «σταγονόμετρο» καθώς δεν γνωρίζουμε πολλά ούτε για την πλοκή που θα έχει ούτε τις αλλαγές στο game play σε σχέση με το προηγούμενο. Ένα από τα λίγα πράγματα που γνωρίζουμε βέβαια είναι υπέρ αρκετό για να μας κάνει να περιμένουμε πως και πως το παιχνίδι. Ο βασικός κακός πρόκειται να είναι ο Venom. Ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχουμε ακόμα όμως όλες οι πληροφορίες λένε πως θα είναι μέσα στο 2023. Η μόνη διαφορά με τα υπόλοιπα παιχνίδια της λίστας είναι ότι το Marvels Spider-man 2 θα είναι διαθέσιμο μόνο για το PlayStasion 5.

Marvel's Spider-Man 2 actor teases brutal Venom


Avatar
: Frontiers of Pandora

Αφού το Avatar κατέκτησε τους κινηματογράφους τόσο με την πρώτη όσο και με την δεύτερη ταινία, ήρθε η ώρα να κυριαρχήσει και στον κόσμο του gaming. Το παιχνίδι θα είναι σαφώς open world και θα παρουσιάζει με μεγαλύτερη λεπτομέρεια το σύμπαν του Avatar που έχουμε γνωρίσει μέσω των δύο ταινιών. Το game αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλει του 2023 με τους fan των ταινιών να μην βλέπουν την ώρα να εξερευνήσουν τον πλανήτη της Pandora.

5 Reasons Why You Should Be Hyped for Avatar: Frontiers of Pandora -  Gaming.net


Άγγελος Κρεμαστός

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0