eSports & Games

Ανακοινώθηκε το Counter-Strike 2

Ανακοινώθηκε το Counter-Strike 2

Αναμένεται το καλοκαίρι

Η Valve ανακοίνωσε το Counter-Strike 2 που θα κυκλοφορήσει για PC το προσεχές καλοκαίρι. Μάλιστα θα προσφερθεί υπό μορφή δωρεάν αναβάθμισης σε όλους τους κατόχους του Counter-Strike: Global Offensive, επιτρέποντας στους παίκτες να μεταφέρουν τα αντικείμενά τους από το υπάρχον παιχνίδι.

"Το Counter-Strike 2 είναι το μεγαλύτερο τεχνικό άλμα στην ιστορία του Counter-Strike και είναι πλέον βέβαιο ότι θα υπάρχουν νέα χαρακτηριστικά και ενημερώσεις τα επόμενα χρόνια", δήλωσε εκπρόσωπος της Valve.

"Όλα τα νέα χαρακτηριστικά του τίτλου θα αποκαλυφθούν όταν αυτό λανσαριστεί, όμως ο δρόμος προς το Counter-Strike 2 έχει ήδη ξεκινήσει, μέσω μιας δοκιμαστικής περιόδου για επιλεγμένους παίκτες του CS:GO. Κατά τη διάρκειά των δοκιμών η εταιρεία θα αξιολογήσει ένα σετ λειτουργιών, προκειμένου να εξαλειφθούν όλα τα θέματα πριν την παγκόσμια κυκλοφορία του".

Επιπλέον, η Valve υποστηρίζει πως τα πάντα θα δείχνουν καλύτερα στο νέο παιχνίδι. Θα υπάρχουν αναβαθμίσεις για τους χάρτες του Counter-Strike 2 και τροποποιήσεις που θα αναδεικνύουν τα νέα εργαλεία της Source 2 και τις δυνατότητες για rendering. Κάτι πολύ σημαντικό είναι ότι το tick rate δεν θα παίζει ρόλο στις κινήσεις, τους πυροβολισμούς και τις ρίξεις αντικειμένων. "Οι ενημερώσεις των sub-ticks θα είναι η καρδιά του Counter-Strike 2. Προηγουμένως, ο server αξιολογούσε τον κόσμο μόνο σε διακριτά χρονικά διαστήματα (που ονομάζονταν ticks). Χάρη στην αρχιτεκτονική ενημέρωσης των sub-ticks που θα ενσωματώνει το Counter-Strike 2, οι servers γνωρίζουν ακριβώς τη στιγμή που ξεκινάει η κίνηση, γίνεται ένας πυροβολισμός ή πραγματοποιείται ρίψη ενός αντικειμένου. Ως αποτέλεσμα, ανεξάρτητα από το tick rate, η κίνηση και οι πυροβολισμοί των παικτών θα ανταποκρίνονται το ίδιο και οι χειροβομβίδες θα προσγειώνονται πάντα με τον ίδιο τρόπο".

Ακόμα, οι χειροβομβίδες καπνού είναι πλέον δυναμικά ογκομετρικά αντικείμενα που αλληλοεπιδρούν με το περιβάλλον και αντιδρούν σε φωτισμό, πυροβολισμούς και εκρήξεις.

Οι παίκτες του Counter-Strike 2 θα καταλάβουν άμεσα ότι τα πάντα μοιάζουν πολύ πιο φυσικά και οι αλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί θα οδηγήσουν σε μια πιο άνετη ακουστική εμπειρία.

Νικήτας Καβουκλής

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0