eSports & Games

Το νέο video του Dead Island 2 παρουσιάζει όλα όσα θέλετε να μάθετε για το gameplay

tags :
Το νέο video του Dead Island 2 παρουσιάζει όλα όσα θέλετε να μάθετε για το gameplay

Γέμισε zombies το HELL-A

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Dead Island 2 πλησιάζει και όπως είναι πολύ λογικό, η Deep Silver και η ομάδα ανάπτυξης, Dambuster Studios έχουν εντείνει τη ροή πληροφοριών για το παιχνίδι. Στο πλαίσιο αυτό, δημοσίευσαν ένα νέο video διάρκειας 14 λεπτών, όπου αναλύονται αρκετοί από τους μηχανισμούς του gameplay. Τα πλάνα που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στη συνέχεια ξεκινούν από τα πρώτα στάδια του παιχνιδιού, στην περιοχή Bel Air του Los Angeles.

Κουβαλώντας μια μεγάλη γκάμα όπλων, το καθένα με το δικό του, μοναδικό στυλ μάχης και ατελείωτες ευκαιρίες για αναβαθμίσεις, η πρωταγωνίστρια Dani θα βρεθεί αντιμέτωπη με Standard zombies (Walkers, Shamblers, Runners), Variant zombies (grenadier walkers), και Apex zombies (hyper mutated zombies), το κάθε είδος με τρομακτικές δυνάμεις και διαφορετική συμπεριφορά. Η Dani κατάγεται από το County Cork της Ιρλανδίας. Το καλό για την ίδια είναι πως διαθέτει όλα τα απαραίτητα από άποψη υλικών και φυσικής κατάστασης προκειμένου να μπορέσει να επιβιώσει ακόμα και στις πλέον δύσκολες καταστάσεις. Όσο για την τρέχουσα αποστολή της; Να φτάσει στο ξενοδοχείο Halperin.

Επιπλέον θα δείτε το πως η χρήση των Curveballs και ο συνδυασμός ενός πανίσχυρου set από Skill Cards, που βελτιώνει τις δυνατότητες και δημιουργεί μοναδικά player builds, βοηθάνε τη Dani καθώς παλεύει με νύχια και με δόντια να βγει αλώβητη από τις συνοικίες του HELL-A.

Όπως αναφέρει η ομάδα ανάπτυξης, η τεχνολογία FLESH (Fully Locational Evisceration System for Humanoids), θα ικανοποιήσει απόλυτα τους fans των zombie games, προσφέροντάς τους απόλυτη ικανοποίηση όταν τα διαλύουν κυριολεκτικά, στέλνοντάς τα στον άλλο κόσμο.

Σημειώνεται επίσης ότι η Dani είναι από τη μια μολυσμένη, από την άλλη η "ασθένεια" δεν εκδηλώνεται, λες και έχει ανοσία. Έχει την επιλογή, όποτε το θελήσει να ενεργοποιήσει το "διεφθαρμένο DNA" της και μπαίνοντας σε Fury Mode μετατρέπεται στην απόλυτη απειλή για όσους θελήσουν να της σταθούν εμπόδιο.

To Dead Island 2 θα τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων στις 21 Απριλίου 2023, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC.

Νικήτας Καβουκλής

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0