eSports & Games

Ο Κωνσταντέλιας «τρελαίνει» και το Football Manager!

Ο Κωνσταντέλιας «τρελαίνει» και το Football Manager!
Τα επιτεύγματα του Γιάννη Κωνσταντέλια δεν άφησαν... ασυγκίνητο ούτε το Football Manager και στην πρώτη ευκαιρία που του δόθηκε, δηλαδή στο χειμερινό update, τον «εκτόξευσε»!
Υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα της φετινής έκδοσης του Football Manager. Η καρτέλα των χαρακτηριστικών του Γιάννη Κωνσταντέλια, μπροστά στις real life ικανότητές του, έμοιαζε φτωχή.

Ακριβώς γι' αυτόν τον λόγο, όμως, υπάρχει το χειμερινό update, που κυκλοφόρησε για την έκδοση του 2023 και αποκατέστησε την «αδικία» εις βάρος του 19χρονου μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ.

konstantelias1.png
*Η καρτέλα του Γιάννη Κωνσταντέλια πριν το χειμερινό update

Οι 23 συμμετοχές του έως τις αρχές Μαρτίου, που συνδυάστηκαν με ένα γκολ, έξι ασίστ και αρκετές στιγμές μαγείας, επιβραβεύθηκαν. Μετά το χειμερινό update, ο Κωνσταντέλιας είναι πιο γρήγορος, έχει καλύτερη τεχνική, πρώτη επαφή, πάσα. Με λίγα λόγια, έχει βελτιωθεί σε κάθε τομέα του παιχνιδιού, περισσότερο από κάθε άλλον Έλληνα ποδοσφαιριστή.

konstantelias2.png
*Η καρτέλα του Γιάννη Κωνσταντέλια μετά το χειμερινό update

Πέραν της καρτέλας των χαρακτηριστικών του, όμως, οι αλλαγές αποτυπώνονται τόσο στη χρηματιστηριακή του αξία, όσο και στο ενδιαφέρον κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων προς το πρόσωπό του.

Κάτι που σίγουρα ανεβάζει τον πήχη δυσκολίας, είτε επιλέξει κανείς να τον διατηρήσει στην ομάδα του ΠΑΟΚ, είτε να διεκδικήσει την υπογραφή του.

Στο μεγαλύτερο ερωτηματικό που γεννάται, πλέον, μόνο όσοι ξεκινήσουν νέο save, με την ανανεωμένη database θα μπορούν να απαντήσουν: «πώς μπορεί να εξελιχθεί και πού να φτάσει με τα νυν δεδομένα ο Γιάννης Κωνσταντέλιας στο Football Manager;»

Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0