eSports & Games

Σημαντικές ανακοινώσεις για παιχνίδια του PS5 και του PS4 στο State of Play της Sony (videos)

Σημαντικές ανακοινώσεις για παιχνίδια του PS5 και του PS4 στο State of Play της Sony (videos)

Πολλές κυκλοφορίες το επόμενο διάστημα όπως φαίνεται από το πρόσφατο το State of Play της Sony.

Το πρόσφατο State of Play της Sony ήταν γεμάτο ανακοινώσεις που αφορούν παιχνίδια για το PlayStation VR2, παρόλα αυτά το ενδιαφέρον στράφηκε κυρίως στο remake του Resident Evil 4, στο Baldur's Gate III, στο Street Fighter 6 και στο Suicide League: Kill the Justice Squad. Ας δούμε λοιπόν τι ειπώθηκε:

  • Η Well Told Entertainment ανακοίνωσε το roguelike first-person shooter The Foglands, για PlayStation VR2, Quest 2 και PC VR (Steam). Οι εκδόσεις για τα δύο πρώτα συστήματα αναμένονται μέσα στο 2023.

-Η Incuvo θα κυκλοφορήσει το survival game Green Hell VR για το PlayStation VR2 εντός του 2023.


Η nDreams αποκάλυψε το action first-person shooter Synapse που αναμένεται εντός του 2023 για το PlayStation VR2.


  • Η Archiact ανακοίνωσε το adventure game Journey to Foundation, που θα βασίζεται στα επικά βιβλία του Isaac Asimov. Θα λανσαριστεί το προσεχές Φθινόπωρο για PlayStation VR2, Quest 2 και Pico 4.
  • To Before your Eyes της Skybound Games θα κυκλοφορήσει για το PlayStation VR2 στις 10 Μαρτίου 2023.
  • Η Bungie παρουσίασε το launch trailer του Destiny 2: Lightfall που θα κυκλοφορήσει στις 28 Φεβρουαρίου 2023, για PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC.
- Το Tchia θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, PlayStation 4 και PC στις 21 Μαρτίου 2023. Την ίδια ημέρα θα προστεθεί στον κατάλογο του PlayStation Plus για τους συνδρομητές των πακέτων Extra και Premium.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0