eSports & Games

Σημαντικές κυκλοφορίες στον ορίζοντα για το Nintendo Switch (videos)

Σημαντικές κυκλοφορίες στον ορίζοντα για το Nintendo Switch (videos)

H Nintendo πραγματοποίησε μερικές σημαντικές ανακοινώσεις στο πλαίσιο του πρόσφατου Nintendo Direct.

Αυτή που ενθουσίασε περισσότερο το κοινό είχε να κάνει με την προσθήκη παιχνιδιών του Game Boy και του Game Boy Advance στον κατάλογο της συνδρομητικής υπηρεσίας Nintendo Switch Online. Πιο συγκεκριμένα, όσοι έχουν επιλέξει το πακέτο Nintendo Switch Online έχουν αποκτήσει ήδη πρόσβαση στα Zelda: Link's Awakening DX, Super Mario Land 2, Metroid 2 και Tetris. Στις μελλοντικές προσθήκες συγκαταλέγονται τα The Legend of Zelda: Oracle of Ages και Oracle of Seasons. Όσοι έχουν συνδρομή στο Nintendo Switch Online + Expansion Pass έχουν πρόσβαση σε όλα τα παιχνίδια του Game Boy, συν τα εξής του Game Boy Advance: WarioWare, Zelda: The Minish Cap, Mario Kart Super Circuit and Mario & Luigi: Superstar Saga. Τους επόμενους μήνες αναμένονται το Metroid Fusion και το πρώτο Fire Emblem.

Εδώ και καιρό υπήρχαν σχετικές φήμες, όμως κανείς δεν περίμενε άμεσα την ανακοίνωση του Metroid Prime: Remastered. Το παιχνίδι είναι άμεσα διαθέσιμο μέσω του eShop της Nintendo και στις 3 Μαρτίου αναμένεται να κυκλοφορήσει και σε φυσική μορφή.

Η διαγαλαξιακή κυνηγός επικηρυγμένων, Samus Aran λαμβάνει σήμα κινδύνου από μία φρεγάτα που βρίσκεται σε τροχιά γύρω τον πλανήτη Tallon IV. Τελικά, ανακαλύπτει ότι η φρεγάτα είναι ένα ερευνητικό σκάφος των Πειρατών του Διαστήματος όπου φιλοξενούνται τρομακτικά γενετικά πειράματα, που έχουν πραγματοποιηθεί με τη μυστηριώδη ουσία Phazon. Εκεί, η Samus συναντά τον εχθρό της, Meta Ridley, τον οποίο καταδιώκει στην επιφάνεια του Tallon IV. Από το σημείο αυτό και μετά, η Samus πρέπει να εξερευνήσει τι κρύβεται στον πλανήτη και να βάλει ένα τέλος στην απειλή που συνιστά το Phazon.

Το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom δεν ήταν δυνατό να λείψει από το Nintendo Direct. Η ιαπωνική εταιρεία παρουσίασε ένα ακόμα trailer, με τον πρωταγωνιστή Link να δίνει τη δική του μάχη για τη σωτηρία της Hyrule, τόσο σε γη, όσο και σε ουρανό. Μια μυστηριώδης ανδρική φωνή καλεί τους υπηρέτες του να σηκωθούν από εκεί που βρίσκονται και να καταστρέψουν τα πάντα. Οι περισσότεροι θεωρούν πως πρόκειται για τον Ganondorf. Επίσης, με βάση τα πλάνα που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στη συνέχεια, δεν αποκλείεται η πριγκίπισσα Zelda να έχει ενεργό ρόλο στο παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει στις 12 Μαΐου 2023.

Από εκεί και πέρα, μάθαμε το πότε θα κυκλοφορήσουν το Pikmin 4 και το Advance Wars 1+2, αποκαλύφθηκε το περιεχόμενο που θα προστεθεί το επόμενο διάστημα στο Splatoon 3 και οι νέες πίστες του Mario Kart 8 Deluxe. Άξια αναφοράς είναι η επιστροφή του Professor Layton με νέο παιχνίδι, το Samba de Amigo: Party Central, το Kirby's Return To Dream Land DX και η ανακοίνωση για το remaster των δύο πρώτων Baten Kaitos.

Όλη η παρουσίαση της Nintendo στο video που ακολουθεί.



Νικήτας Καβουκλής

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0