eSports & Games

Νέες πληροφορίες για το gameplay του Tekken 8 (videos)

tags :
Νέες πληροφορίες για το gameplay του Tekken 8 (videos)

Ανάλυση των μηχανισμών.

Το νεότερο trailer για το Tekken 8 επιβεβαιώνει την παρουσία της Nina Williams στο παιχνίδι. Η εν λόγω ηρωίδα είχε ρόλο στο πρώτο παιχνίδι της σειράς αλλά και σε επόμενα, όπως επίσης στο Death by Degrees και άλλα spin-offs. Επιπλέον, η Bandai Namco δημοσίευσε ένα video, μέσω του οποίου παρουσιάζει τους μηχανισμούς του gameplay, δίνοντας έμφαση στο Rage System, στο Recovery Gauge και στο Heat System

To Tekken 8 ανακοινώθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 2022, στο πλαίσιο ενός State of Play της Sony που πραγματοποιήθηκε την ημέρα εκείνη. Βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC, δίχως να γνωρίζουμε το πότε θα λανσαριστεί. Σημειώνεται ότι είναι το πρώτο fighting game, η δημιουργία του οποίου βασίζεται στην Unreal Engine 5.

Ως τώρα έχουν επιβεβαιωθεί οι εξής χαρακτήρες: Jin Kazama / Devil Jin, Jack-8, Jun Kazama, Kazuya Mishima / Devil Kazuya, King II, Lars Alexandersson, Marshall Law, Nina Williams και Paul Phoenix.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το σενάριο. Ο Jin Kazama και ο πατέρας του, Kazuya Mishima, ετοιμάζονται για την τελική τους μάχη, που ο κόσμος περιμένει εδώ και αρκετά χρόνια. Παρά το γεγονός ότι ο Jin αντιμετώπισε συγγενικά του πρόσωπα σε προηγούμενα παιχνίδια της σειράς, στο Tekken 8 θα έρθει σε εσωτερική σύγκρουση με τον άλλο του εαυτό, τον Devil Jin που σιγά σιγά καταβροχθίζει την ανθρώπινη υπόστασή του. Επίσης, το παιχνίδι σηματοδοτεί την επιστροφή της Jun Kazama, μητέρας του Jin, που όλοι θεωρούσαν ότι έφυγε από τη ζωή μετά τα γεγονότα του Tekken 3. 

Το πρώτο Tekken κυκλοφόρησε στην Ευρώπη στις 7 Νοεμβρίου 1995 για το PSone. Τότε ο Kazuya Mishima ήταν μόλις πέντε ετών. Ο πατέρας του τον πήγε στην κορυφή ενός λόφου και τον πέταξε για να δοκιμάσει τις δυνάμεις του, εάν θα μπορούσε να ηγηθεί της Mishima Zaibatsu, της οικογενειακής επιχείρησης και να δει με τα ίδια του τα μάτια αν θα μπορέσει να σκαρφαλώσει για να ανέβει ξανά στον λόφο. Ο Kazuya επιβίωσε, όμως αποκόμισε μια ουλή στο στήθος, που ενεργοποιεί τη δαιμονική οντότητα που κρύβεται μέσα του.

Νικήτας Καβουκλής
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0