eSports & Games

Όλα όσα ανακοινώθηκαν στο Xbox & Bethesda Developer_Direct

Όλα όσα ανακοινώθηκαν στο Xbox & Bethesda Developer_Direct

Λίγα αλλά ενδιαφέροντα

Πέντε ανακοινώσεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του πρόσφατου Xbox & Bethesda Developer_Direct. Μία από αυτές, ίσως η πιο σημαντική ήταν ότι μάθαμε επιτέλους την ανακοίνωση κυκλοφορίας του Redfall. Ας δούμε με χρονολογική σειρά όλα όσα ειπώθηκαν.

Minecraft Legends

To Minecraft Legends είναι ένα παιχνίδι που συνδυάζει δράση με στρατηγική και θα κυκλοφορήσει στις 18 Απριλίου 2023 για PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam, Microsoft Store), όπως ανακοίνωσαν η Xbox Game Studios και οι developers Mojang Studios και Blackbird Interactive. Την ίδια ημέρα θα προστεθεί στον κατάλογο του Xbox Game Pass.

Ο παίκτης θα κληθεί να εξερευνήσει μια περιοχή γεμάτη από βιότοπους που είναι πλούσιοι σε φυσικούς και μη πόρους, όμως βρίσκονται ένα βήμα πριν την καταστροφή. Τα αδίστακτα piglins έχουν εισβάλει στον τόπο και εσείς θα πρέπει να οδηγήσετε του συμμάχους σας στο πεδίο των μαχών για να σώσετε το Overworld.

Forza Motorsport

To Forza Motorsport πρόκειται να κυκλοφορήσει εντός του 2023 για Xbox Series X|S και PC (Microsoft Store, Steam). Κατά τη διάρκεια του Xbox & Bethesda Developer_Direct, η Turn 10 Studios παρουσίασε ένα νέο video για το παιχνίδι, διάρκειας επτά λεπτών. Όπως έγινε γνωστό, θα υπάρχουν περισσότερα από 500 αυτοκίνητα που θα μπορείτε να προσθέσετε στη συλλογή σας και πάνω από 800 αναβαθμίσεις. Οι διαφορές στο gameplay σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια της σειράς θα είναι μεγάλες και η ομάδα ανάπτυξης έχει δώσει έμφαση στον ρεαλισμό, τόσο στο κομμάτι της απεικόνισης, όσο και της συμπεριφοράς των οχημάτων.

Hi-Fi RUSH

Το Hi-Fi RUSH είναι το νέο παιχνίδι της Tango Gameworks και είναι άμεσα διαθέσιμο για Xbox Series X|S και PC (Steam, Epic Games Store, Microsoft Store). Επίσης, διατίθεται δίχως επιπλέον χρέωση για τους συνδρομητές του Xbox Game Pass. Πρωταγωνιστής είναι ο Chai, ένας τεμπελάκος που φιλοδοξεί να γίνει αστέρας της rock μουσικής. Όμως κατά τη διαδικασία να του προσθέσουν ένα ρομποτικό χέρι, τα πράγματα δεν πάνε καλά και ο music player του συγχωνεύεται με τη μονάδα ισχύος. Η εταιρεία θεωρεί ότι το εγχείρημα ήταν αποτυχημένο και έχει βάλει έναν ολόκληρο στρατό από ρομπότ να τον κυνηγάνε για να το απενεργοποιήσουν. Οι μάχες που θα δώσει ο Chai θα είναι γεμάτες ρυθμό και αν θέλετε να μάθετε περισσότερα μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω video.

Redfall

Το Redfall είναι ένα open-world cooperative first-person shooter, πίσω από την ανάπτυξη του οποίου βρίσκεται η Arkane Studios Austin. Θα λανσαριστεί στις 2 Μαΐου 2023, για Xbox Series X|S και PC (Steam, Epic Games Store, Microsoft Store).

Η δράση μεταφέρεται στο νησί Redfall της Μασαχουσέτης, που πολιορκείται από λεγεώνες βαμπίρ οι οποίες έχουν κρύψει τον ήλιο και αποκόψει τους κατοίκους από τον έξω κόσμο. Σκοπός του παίκτη είναι να αποκαλύψει τι κρύβεται πίσω από την εμφάνιση των τεράτων που διψάνε για αίμα και να τα εξοντώσει πριν στεγνώσει ολόκληρη η πόλη.

The Elder Scrolls Online: Necrom

To The Elder Scrolls Online: Necrom θα κυκλοφορήσει για PC στις 5 Ιουνίου και στη συνέχεια, στις 20 Ιουνίου 2023 για PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4 και Xbox One. Αποτελεί το επόμενο κεφάλαιο του The Elder Scrolls Online και ο παίκτης θα βιώσει μια ακόμα μοναδική περιπέτεια στον φανταστικό κόσμο της Tamriel.

Όσοι προπαραγγείλουν το The Elder Scrolls Online Collection: Necrom ή το The Elder Scrolls Online Deluxe Collection: Necrom θα αποκτήσουν άμεση πρόσβαση σε όλα τα προηγούμενα κεφάλαια του παιχνιδιού, που είναι τα: High Isle, Blackwood, Greymoor, Elsweyr, Summerset και Morrowind.

Νικήτας Καβουκλής

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0