eSports & Games

Η Riot Games πρόσθεσε στο Valorant έναν ακόμα χάρτη (video)

Η Riot Games πρόσθεσε στο Valorant έναν ακόμα χάρτη (video)
Ετοιμαστείτε για μεγάλη περιπέτεια, με τη νέα αλλαγή που έχει προκύψει από τη Riot Games.

H Riot Games αποκάλυψε έναν νέο χάρτη για το Valorant, με την ονομασία Lotus.

«Εμπνευσμένος από τα παραδοσιακά ινδικά υδραγωγεία, την των λαξευμένων βράχων και τις Δραβιδικού στιλ δομές, ο Lotus περιγράφεται ως ένας χάρτης που συνδυάζει τρεις θεματικές ενότητες, όπως ο Haven. Περιλαμβάνει νέους περιβαλλοντικούς μηχανισμούς και εξερευνώντας την πόλη οι παίκτες θα βρουν περιστρεφόμενες πόρτες και τοίχους που θα μπορούν να καταστρέψουν». 

«Θέλαμε να εξερευνήσουμε θεματολογία που περιστρέφεται γύρω από μια μεγάλη περιπέτεια, μυστήρια που χάθηκαν στο βάθος του χρόνου και αρχαίες υποδομές», εξηγεί ο Brian Yam, στέλεχος της Riot Games.

«Ο Indiana Jones ήταν μια από τις προσωπικότητες από τις οποίες αντλήσαμε έμπνευση. Οπτικά, βρήκαμε τη λαξευμένη σε βράχο αρχιτεκτονική συναρπαστική επειδή δημιουργεί μια μυστικιστική ατμόσφαιρα που περικλείεται από αρχαία θεματολογία. Επιπλέον, με τον τρόπο αυτό μπορέσαμε να ανανεώσουμε σημαντικά τους χάρτες μας, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι τοποθετημένοι σε αστικό τοπίο, με μοντέρνα αρχιτεκτονική».

Είναι ο πρώτος νέος χάρτης του Valorant μετά από τον Pearl, που προστέθηκε τον Ιούνιο του 2022. Θα είναι διαθέσιμος από τις 10 Ιανουαρίου 2023, ως μέρος του Valorant Episode 6 Act 1 και θα συνοδεύεται από ένα ολοκαίνουργιο Battlepass και ARAXYS skinline.

«Ο στόχος ήταν να δημιουργηθεί ένα skinline που να ενσωματώνει τον κίνδυνο, το μυστήριο και τη δύναμη μιας άγνωστης, πιθανώς εχθρικής, εξωγήινης φυλής», εξηγεί ο art director, Stefan Jevremovic.

«Θέλαμε να φτιάξουμε κάτι που να δείχνει τεχνολογικά προηγμένο, αλλά πολύ επικίνδυνο για την ανθρωπότητα για να το χειριστεί με ασφάλεια. Θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι κομψό αλλά επιθετικό, εξελιγμένο αλλά με σκοτεινή φύση».

Το Battlepass είναι εμπνευσμένο από τo νέο έτος των δυτικών χωρών, το σεληνιακό νέο έτος και την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Περιλαμβάνει ένα κλασικό weapon skin 9 LIVES, ένα Shock Heart spray και ένα Folded Wish gun buddy.

Περισσότερα για τον νέο χάρτη στο trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.



Νικήτας Καβουκλής
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0