eSports & Games

Σημαντική πτώση για τα στατιστικά του Cristiano Ronaldo στο FIFA 23

Σημαντική πτώση για τα στατιστικά του Cristiano Ronaldo στο FIFA 23
Μετά τη μεταγραφή του στην Al-Nassr.

Τα στατιστικά του Cristiano Ronaldo στο FIFA 23 έκαναν βουτιά αφότου ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του στην Al-Nassr την περασμένη εβδομάδα. Έπειτα από πολλά χρόνια όπου ήταν κυρίαρχος του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, έφτασε η ώρα για τον Ronaldo να αναζητήσει νέο προορισμό στην καριέρα του, κάτι που είχε ήδη αρχίσει να φαίνεται από τη συνέντευξη που παραχώρησε στον Piers Morgan τον περασμένο μήνα. Τότε, ο διεθνής ποδοσφαιριστής κατακεραύνωσε τον πρώην προπονητή της Manchester United, Ralf Rangnick, τον νυν Erik ten Hag, ενώ από το στόχαστρό του δεν ξέφυγαν ο Gary Neville και ο Wayne Rooney. Ακολούθησε η αμοιβαία λύση του συμβολαίου του με τον αγγλικό σύλλογο και η υπογραφή του στην Al-Nassr.

Από τη στιγμή εκείνη, τα στατιστικά του Ronaldo στο FIFA 23 πήραν την κάτω βόλτα. Όταν το παιχνίδι λανσαρίστηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 2022, ο μέσος όρος του ήταν 90, δηλαδή βρισκόταν στους δέκα καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου. Πλέον του νούμερο αυτό έχει πέσει στο 88. Η βαθμολογία του στο Dribbling μειώθηκε από 84 σε 81 και στο Stamina από το 74 στο 70. Είναι η πρώτη φορά που ο Ronaldo πέφτει κάτω το 90 μετά από το FIFA 11. Σημειώνεται πως οι παραπάνω αλλαγές αφορούν το career mode του FIFA 23, ενώ οι κάρτες του Ronaldo στο FIFA Ultimate Team παραμένουν ως είχαν.

Το FIFA 23 είναι άμεσα διαθέσιμο για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PC και Nintendo Switch. Σας υπενθυμίζουμε ότι είναι ο τελευταίος ποδοσφαιρικός τίτλος της Electronic Arts που κυκλοφορεί με το όνομα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, μιας και οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν στο οικονομικό σκέλος και δεν ανανέωσαν τη μεταξύ τους συμφωνία. Το FIFA 23 έφερε πολλές αλλαγές στη φόρμουλα του gameplay και δεν είναι λίγοι εκείνοι που το χαρακτηρίζουν ως το καλύτερο παιχνίδι της σειράς, που τυγχάνει να είναι και το κύκνειο άσμα της, ευτυχώς όμως μόνο όσον αφορά το όνομα.

Νικήτας Καβουκλής

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0