eSports & Games

Ο «ουρανοκατέβατος» Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε ήρωας του... Fortnite! (video)

Ο «ουρανοκατέβατος» Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε ήρωας του... Fortnite! (video)
Ο «Greek Freak» είναι ο νέος χαρακτήρας του διάσημου παιχνιδιού Fortnite και το βίντεο της παρουσίασής του από την Epic Games είναι απλά... επικό! 
Ο Έλληνας σούπερ σταρ, αναμένεται να πρωταγωνιστήσει και σε έναν... νέο κόσμο, εκτός από τον «μαγικό» του NBA! Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εκτός από τα παρκέ, πλέον θα «μάχεται» και στις αρένες του... Fortnite!
Το πασίγνωστο και άκρως διαδεδομένο βιντεοπαιχνίδι, ιδίως σε νεαρές ηλικίες από την Epic Games, πραγματοποίησε το... όνειρο του Γιάννη και τον μετέτρεψε σε αρχαίο Έλληνα πολεμιστή. Η εταιρία παραγωγής μάλιστα, δημιούργησε ένα καταπληκτικό βίντεο για την παρουσίαση του χαρακτήρα του σταρ των Μιλγουόκι Μπακς. Ο αληθινός Giannis βλέπει σε όνειρο ότι συνομιλεί με τον...  νέο, ψηφιακό εαυτό του (άβαταρ), πριν πέσει από τον ουρανό στον κόσμο του Fortnite

Για όποιον ενδιαφέρεται να... δώσει τις μάχες του χρησιμοποιώντας τον ήρωα Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο χαρακτήρας του 28χρονου «Greek Freak» θα είναι διαθέσιμος για επιλογή στο παιχνίδι από τις 24 Δεκεμβρίου...

Απολαύστε το βίντεο, με τον Αντετοκούνμπο να γράφει όλο... νόημα στα σόσιαλ μίντια «χθες βράδυ είδα το πιο τρελό μου όνειρο»

Έκτορας Σταυρόπουλος
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0