eSports & Games

Τέλος τα loot boxes από το Brawl Stars

Τέλος τα loot boxes από το Brawl Stars

Σημαντική κίνηση από τη Supercell

Η Supercell προχώρησε στην αφαίρεση όλων των loot boxes από το Brawl Stars. Σε σχετικό video μέσω του οποίου ανακοίνωσε την αλλαγή, η εταιρεία εξηγεί πως όλα τα loot boxes αφαιρέθηκαν από το παιχνίδι με το πρόσφατο update, που έγινε διαθέσιμο στις 12 Δεκεμβρίου 2022. Σύμφωνα με τον επικεφαλής της ομάδας ανάπτυξης, Frank Keienburg, δεν θα υπάρχουν πλέον πιθανότητες, δεν θα υπάρχουν τυχαίες ανταμοιβές, δεν θα μαντεύει κάποιος το μέλλον όσον αφορά το ξεκλείδωμα των Brawlers.

"Την ημέρα του update, όλες οι προηγούμενες ανταμοιβές που είχαν ξεκλειδωθεί, αλλά δεν είχαν εξαργυρωθεί, θα εξαργυρωθούν αυτομάτως. Από εδώ και στο εξής, οι ανταμοιβές, τόσο στο Brawl Pass, όσο και στο Trophy Road, θα αντικατασταθούν από διαφορετικές έννοιες, μερικές από τις οποίες είναι νέες στο παιχνίδι. Θα γνωρίζετε πάντοτε το τι θα αποκτήσετε".

"Πραγματοποιούμε τις αλλαγές για μια σειρά από λόγους, κυρίως για να απομακρυνθούμε από την τύχη και τις πιθανότητες, κάτι που θα κάνει τα πράγματα πιο δίκαια και προβλέψιμα για εσάς. Επιπλέον, είναι κάτι που θα σας προσφέρει ξεκάθαρους στόχους κάθε φορά που θα ασχολείστε με το παιχνίδι".

Η Supercell τροποποίησε το σύστημα ανταμοιβών του Brawl Stars, εισάγοντας έναν νέο τρόπο παρακολούθησής τους, που ονομάζεται Starr Road, που επιτρέπει στους παίκτες να ξεκλειδώνουν χαρακτήρες αλλά και ποσά από το νόμισμα του παιχνιδιού που είναι τα Credits.

Τα τελευταία χρόνια, τα loot boxes γίνονται όλο και πιο ανεπιθύμητα από χρήστες και οργανισμούς, που με τη σειρά τους παρακινούν τις κυβερνήσεις διαφόρων κρατών να θεσπίσουν νομοθεσία για την απαγόρευσή τους. Στο μάτι του κυκλώνα έχει βρεθεί κατά ένα μεγάλο ποσοστό το FIFA, με την ΕΑ να έχει προβεί σε τροποποιήσεις όσον αφορά τη διαφάνεια των loot boxes, οι οποίες δεν έχουν προς το παρόν ικανοποιήσει όσους εγείρουν ενστάσεις.

Επιστρέφοντας στο Brawl Stars, το 2021 έγινε το τέταρτος τίτλος της Supercell που ξεπερνάει το $1 δισ. σε κέρδη από την ημέρα που λανσαρίστηκε.

Νικήτας Καβουκλής

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0